Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film volně navazuje na stejnojmenný seriál. Opět budeme sledovat střet drsných chlapců ze střední školy Bakada s jemnými dívkami s vybraným chováním z dívčí školy Cattaleya. Tentokrát ale na půdě školy Cattaleya. Podaří se chlapcům přizpůsobit se, nebo je čeká vyhození ze školy? (Moiraine)

Recenze (2)

VeliiQ 

všechny recenze uživatele

Mamka mi řekla, že se mám raději dívat na něco hodnotnějšího, jako třeba na Annu Kareninu. No, promiň, mami, ale na co myslíš, že se bude puberťačka dívat radši? Na ženskou, co podvede svého manžela, odejde od něj a má deprese a nakonec se zabije? Nebo o partičce pěkných ztřeštěných kluků, co se rádi perou a nejdůležitější pro ně je přátelství? Asi to je jasný. Dobře, přiznávám, jejich herecké výkony... noo... co si budeme povídat, ale osobně mi nepřišlo, že by ti hlavní kluci byli nějak nesnesitelní. Holkám se to moc nepovedlo a nejdivněji hrál asi ten zrzoun. Boje se mi líbily hodně, hudba taky dobrá. Celkově jsem s filmem spokojená, i když vím, že hodnotný film to prostě není a nebude, i kdyby všichni lidi na světě začali koukat na japonské filmy. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Jedná se o de facto to samé jako seriál jen s tím rozdílem, že stopáž je delší. Dívčiny zůstávají stále vcelku nesympatické a řeší akorát problémy typu 'proč ona nechce být moje kamarádka?' a kluci se zas pořád rvou. Při zpětném ohlédnutí mám skoro pocit, že přestože se film snažil tvářit jinak, tak tam vlastně pro obě skupiny probíhaly spolu nijak nesouvisející děje. Koukat se na to ale dá, takže komu se líbil seriál, s tímto filmem asi nebude mít problém. ()

Reklama

Reklama