Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspirováno skutečnou událostí. Emma začíná pociťovat značný odstup od svého manžela, poté co přišel o práci. Je v šoku, když zjišťuje, že její manžel žije dvojí život v internetovém světě, ve kterém prožívá vztah s 21-ti letou ženou, která má přezdívku A.J. Věci se začínají ještě více komplikovat, když jí Emma začne psát pravdu o svém manželovi. Vše je daleko horši, když Emma začne dostávat výhružné emaily od A.J. Postupem času Emma zjišťuje, že jeho internetová láska jejího manžela nenechá nikdy odejít... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nech mého muže! Nebo ti uříznu hlavu a nachčiju ti do krku pyzdo vyjetá! A sakra právě mi přišel mail z bombou a obrazovka mi bouchla do ksichtu! A do hajzlu... No nic. ODPAD!0% ()

MzK 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné, ale více jak 2 hvězdy ne. Herečky dobré, hezké a ta bloncka hrála šílenou docela přesvědčivě, ale ostatní herci nic moc, málo emocí a předvídatelný děj. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nestačím zírat, co všechno ti dneska může projít, aniž by to někoho zajímalo.." - "To jsou ty nové technologie !! Milión způsobů, jak šikanovat lidi.." ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama