Reklama

Reklama

Pozor, děti se dívají

  • Francie Attention, les enfants regardent (více)

Obsahy(1)

Příběh jedné zámožné rodiny, kdy si rodiče vyrazí někam do zahraničí a nechají své čtyři děti v obrovské vile jenom se španělskou chůvou. Ty tráví většinu času tím, že se dívají na televizní pořady plné násilí. Když se utopí jejich vychovatelka, tak se snaží její smrt zatajit. Když se pak rodiče vrátí domů, tváří se děti úplně nevinně. (MVanis)

(více)

Recenze (16)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Delon /Sicilsky Klan, Melodie Podzemi/ v roli spustnuteho navstevnika istej zamoznej rodiny. Problem ale bol, ze rodicia kamsi odisli a deti zatajili smrt chuvy. Deti sympaticke teda rozhodne nie su a namet detskych vrahov bol teda pekn uchylny a zvrateny. Zaroven pre mna najlepsi Serge LeRoy : 84 % ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli čtyři úžasné dětičky, které by chtěl mít jistě každý doma. Od filmu jsem vůbec nic nečekala a kromě hlavní zápletky, která se odehraje v prvních deseti patnácti minutách, ani nic nevěděla. Takže mě film, mne coby nepopsaný list, příjemně překvapil, proto dávám jako zatím jediná pět hvězdiček. Děti jsou tak věrohodně zahrané, až z toho místy mrazí a Delon jim úspěšně sekunduje. Diváka dlouho nechává v nejistotě, o co jeho hrdinovi vlastně jde. A napětí se zvyšuje. Velice dobré herecké výkony, vynikající a stručně dokreslující hudba Erica Demarsana, nezapomenutelný příběh… To vše mi nahrává k hodnocení, které dávám. A ještě poznámka pro rodiče; pokud čistě náhodou vlastníte dům v blízkosti moře, odjíždíte pryč a vaše dítka se rády cachtají, najměte si prosím chůvu, která umí plavat. Vyplatí se to. ()

Reklama

harfuska 

všechny recenze uživatele

Velice prvoplánové a naivné, bez vačšej gradácie a emócií. Dietky sympatické, ovšem niekedy až moc prechytralé a pan Delon, ten veru nevykúzlil žiaden závratný výkon. Som si mohla radšej znovu pustiť Neříkejte mamince, že pečovatelka umřela. Pri tom by som sa aspoň trochu zabavila. V tomto prípade som musela len krútiť hlavou nad tým, čo sa tam dialo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý film z výzvy od HorrFi(ho). Všem budoucím divákům bych za sebe doporučil přečíst maximálně obsah pak už se jen nechte unášet tím co film přinese. Čím míň toho budete vědět, tím líp pro vás. Obsah sice napoví začátek, ale co se bude dít dál je celkem nepředvídatelné. A tak to vlastně vydrží až dokonce. Pochválit musím skvěle se hodící hudební doprovod, tajemného A. Delona a především výkon všech dětí.Nakonec si musí člověk udělat sám obrázek jestli to jsou takové svině jak se zdá. Mě tyhle " zlobivé " děcka byly celkem sympatické. Strašně se mi líbil jeden z posledních záběrů filmu kdy se rodiče vrací domů. Otevřou dveře a tam na ně čekají jejich milující zlatíčka. Bylo by zajímavé sledovat co by se dělo dál ( chování dětí, vyšetřování ), popřípadě jestli tyhle prázdniny v budoucnu děti nějak psychicky nepoznamenaly. Ale to už jsou jen takové úvahy. Za mě 4 slabší hvězdy. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý letní příběh (zřejmě Cote d´Azur) z pláže. Alain ve výborné roli tichého pozorovatele, který podcení soupeře. Hlavní postavou je ale čtveřice (asi částečně nevlastních) sourozenů. O systematickém likvidování nemůže být řeč, obojí dost náhoda, ale divák nemusí řešit komu fandit, jen příhlíží a docela se baví. Solidní dabing z NOVY 1995. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama