Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to prequel k předešlým dvěma částem a zároveň hold složený prvnímu Child´s Play. Mancini tentokráte upustil od komedie a vsadil na atmosféru a napětí. To se mu do určité míry povedlo stejně tak, jako práce s Chuckym, ale marná sláva. Gumová panenka v dnešní době jako vážná hororová figurka nefunguje. Nicméně řemeslo slušné. 70% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nést si celý film kouzlo posledních dvaceti minut, byla by to jasná čtyřka, závěry s Jennifer a Andym mě vyloženě potěšily, jenže Chuckyho bylo ze začátku málo a první hodina se fakt nesla spíš jen na vlně průměru. Sérii ale ani tento díl ostudu nedělá, jen ho asi nebudu mít ani zdaleka tak ráda jako těch pět předchozích, ale kdo ví, čas ukáže. 60% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chucky nikdy nebola moja obľúbená hororová postava, no videl som s ňou všetky Detské hry a tak som sa odhodlal aj k tomuto aby som si aspoň raz pripomenul toho malého zabijackého hajzlíka. Čo sa týka filmu, tak nie je zlý, ale je to skutočne len video film a to je tak všetko. Jeden dom, jeden trochu lepší príbeh, jedna zabijacká bábika a kopec tupých, nudných a mŕtvych postav. Pokial hľadáte horor na nudný deň nie je to zlá volba. Mimochodom počkajte si až skončia titulky. 60% - 3* ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Na Chuckyho som mal vzdy slabost a vzdy ma dokazal prijemne pobavit. Problem je, ze prave Chuckyho je v tomto filme malo. Zaciatok je pomerne nudna zalezitost, ale potom sa to zacne rozbiehat. Niektore vrazdy su mimo zaber, ale cert to ber. Brad Dourif je ako vzdy so svojim hlasom vynikajuci, ale co mi trosku chybalo su hlasky. Nejake tam padnu, ale menej ako som bol zvyknuty. Takze odporucanie do buducna... navysit trosku rozpocet... 8 mega je fakt malo na riadnu reznicinu a hlavne vratit Chuckymu ten cierny hnusny humor, ktory mam tak rad. Potesilo aj male cameo Jennifer Tilly a.k.a. Tiffany. Napriek mensim nedostatkom som sa nenudil a davam za tri hviezdy a 60%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mancini pripravil nový koncept, a to vraždenie v starom strašidelnom dome, čiže nový koncept pre sériu, ale inak niečo, čo sme videli inde už tisíckrát. Ale čo tam po neoriginalite, slušne to funguje, i keď je cítiť, že ide v novom tisícročí už o veľmi minoritnú záležitosť. Nová Chuckyho maska nie je to, čo by som od tejto značky zrovna potreboval, avšak nestále sme spoločne s postavami v tme, takže nakoniec si to divák ani neuvedomí. Film má pomaly štyri závery vrátane potitulkovej scény. Zmysel to síce dáva, avšak osobne by som udalosti posledných desiatich minút zakomponoval až do pokračovania. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Nůž, který Charles Lee Ray (Brad Dourif) používá během záběru do minulosti, je stejný, jaký používá v průběhu prvního dílu série. (Lajty)
  • Prvý film série, ktorý bol upravený digitálne a ktorý bol priamo vydaný na DVD a Blu-ray. (FromHell)
  • V tomto filme Chucky (Brad Dourif) prvýkrát prehovorí až po 44 minútach, čo je najneskôr v celej sérii. (beso74)

Reklama

Reklama