Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Malinko je škoda že si ke konci hraje Chucky na něco co není a snaží se zodpovědět všechny otazníky z minulosti a také se zavděčit jak starým fanouškům tak novějším. Jinak by se dalo říct že se jedná o poměrně povedený díl série čítající 6 dílů. Doporučil bych počkat na potitulkovou scénu. Chucky se držel trošku zpátky a tak jeho skóre nabotnalo jen na 4 chudáky, kteří si víceméně o smrt koledovali. Odřených 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Moja srdcová séria pokračuje, a aj keď sa to na prvé dve časti nechytá, režisér si po nie práve najvydarenejšej "päťke" v mojich očiach napravil renomé, pretože táto časť je minimálne o triedu lepšia. Chucky sa tentokrát dostane do rodiny úzko spätej s jeho minulosťou a vraždenie pokračuje. Žiadna originálna zápletka sa tu samozrejme čakať nedá, ale je to stále lepšie, ako do toho strčiť nejaké ďalšie prihlúple bábiky. Kamera pekná, vraždy sú stále originálne a nápadité, Chucky je krvilačný ako má byť, akurát tie jeho vtipné hlášky tomu naozaj trochu chýbali, takže táto časť mi prišla zo všetkých asi najvážnejšia. Ale bavil som sa, teším sa na sedmičku :-) ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Po 2, jednoznačně nejlepší díl. Návrat ke kořenům, tj.k hororu. A originální výběr místa děje. To tu ještě nebylo. V předchozích dílech se přec jenom trochu cestovalo z místa na místo. Dům sám, je pěkně ponurý (zevnitř), až si někdy říkám, jestli není on tou hl.postavou:-) Každopádně se po tomhle díle, dost těším na 7. Zvlášť, když vím, že tam bude Alex Vincent (jediný a pravý Andy Barclay). Fiona Dourif též není špatná. Do tohohle filmu, jsem ani nevěděl, že Charles Lee Ray má dceru:) ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Na video film to rozhodně nebylo tak špatné. Atmosféra slušná, zápletka - dejme tomu a herci taky docela snesitelní, obzvlášť chůva se povedla :) Ale ten Chucky - já vám nevím, on i jeho hlášky mi přijdou díl od dílu trapnější...Tentokrát mě pobavil tak sotva jednou, dvěma...I krve bych uvítala o něco více a mohl dostat trochu víc zabrat, ten malej plastikovej hajzl to má díl od dílu jednodušší....Ale oproti čtyřce a pětce to bylo vydařenější. Za mě 60% ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět a tentokrát opravdu silně ve formě. Tentokrát je to pro Charlese Lee Raye osobní záležitost na jejíž řešení čekal 25 let. A protože pomsta je nejlepší pěkně odleželá tak přišel správnej čas. Skvěle se uzavírá kruh všech dílů Dětský hry / Chuckyho. Mněl jsem dost strach co z toho bude, protože Manciniho filmy o "příteli na celý život" byly znatelně slabší než trilogie Child´s play. Jenže jak se zdá se poučil a nesnažil se natočit hororovou komedii. Ten fim nepostrádá napětí, pár lekaček, zajímavý zvraty a pěkně vygradovaný finále. Pro mně druhej nejlepší díl série a důkaz že Chucky má ještě pořád co říct a chuť po krvi ho neopustila. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Na konci štvrtej minúty je jasne vidieť, ako herečka otvára dvere postojačky, pričom by mala sedieť na vozíku, keďže je ochrnutá. (Budisovie)
  • Nůž, který Charles Lee Ray (Brad Dourif) používá během záběru do minulosti, je stejný, jaký používá v průběhu prvního dílu série. (Lajty)
  • Ve scéně v čase 1:14:44 Nica (Fiona Dourif) padá z výšky přímo na záda, ale v čase 1:15:8 leží na břiše a jinde, než kam dopadala. (dc125)

Reklama

Reklama