Reklama

Reklama

Na palubě letadla Concorde roste napětí a nejistota! Nachází se tu totiž televizní reportérka Maggie Whelan (Susan Blakely), která má v rukou kompromitující materiály a právě se stala terčem pomsty bývalého milence, zrádného pašeráka Harrisona (Robert Wagner)... Ona i všichni cestující - ve hvězdném obsazení Alain Delon, Sylvia Kristel, Bibi Andersson a další - jsou ve smrtelném nebezpečí, kterému se budou snažit uniknout! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny další díly od Letiště 75 jsou jen odvarem původního filmu, ale tohle je i proti dvěma předchozím nehorázná břečka, někde na úrovni současných direct-to-DVD filmů. Tomu odpovídá neskutečně přepálená zápletka, neskutečně špatné triky a nemožně blbé dialogy. Klasický příklad nedostatku soudnosti. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý pribil posledný klinec do rakvy rýchlosti Concordu upadajúcej letiskovej sérii. Z celej tetralógie je film najslabším, väčšinu času pôsobí veľmi nudným a zmäteným dojmom a neustále atakovanie lietadlo začína byť v závere až smiešne. Navyše, ako už bolo povedané všetko vyzerá tak, akoby z toho chceli spraviť komédiu, pričom však scény okolo záchodu, nahulený černoško (príšerne predabovaný do slovenčiny) a ďalšie samoúčelné ,,vtipné" hlášky (,,...vitajte v Paríži.") pôsobia naopak veľmi trápne. Aj s pomerne dobrého obsadenia vzišli skôr nesympatické postavy, len drobnou útechou je, že George Kennedy tu konečne dostal viac priestoru. Dolietali frajeri. ()

Reklama

MadChick 

všechny recenze uživatele

Tohle byla teda ukrutnost, pomalu jsem nevěřil vlastním očím co všechno je možné si vymyslet a přitom zřejmě doufat, že většina diváků bude po lobotomii. Neboť tolik logických bot pohromadě se kolikrát nevidí ani v pěti filmech, natož v jednom jediném. No ale nakonec byla docela sranda sledovat s jakou kravinou se scénárista vytáhne v každé další scéně :D 20% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wow tak to byl ulet mozna sem se nechal unest ale tohle posledni letiste je bezkonkurencne nejlepsi presne jak jsem podle zdejsich komentaru ocekaval aspon ten Campbell ma rozum a pochopil jako ja co se tenhle film snazi rict samozrejmne ze to nelze brat vazne je to predevsim explozivni trash ty doby se skvelym Delonem kteryho mam z Francouzskych hercu nejradsi a Kennedy mu zdatne sekunduje s cim vsim si tohle duo musi poradit je vec nevidana nejdriv raketa pak stihacka a aby toho nebylo malo zacne se pri druhym letu concord rozpadat za pochodu exluzivni zabava ja sem unesen tak jako uz dlouho ne a serie letiste dosahla sveho vrcholu cim min vazne je to totiz mineno tim lip se na to kouka zajimavosti je ze ani toto letiste neuniklo vykradeni opet ze strany Freda olena raye ktery vsechny zabery na letici concord i to pristani do siti bezostysne vybrakoval do svyho teroristickyho komanda teda Frede ze se nestydis ovsem na zabavnost tohoto snimku nedosahujes vrcholem vseho je pak ten negr co huli Jointy na hajzlu hraje pritom na saxofon a kdyz zahlasi hybe se podlaha dostane se mu odpovedi jsi zhuleny hochu u mne proste za pet hvezd a uz mne tu s tema vasima chytryma komentarema neserte ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Pouze jedna hvězda a to za opravdovou hvězdu a tou je Concord. Jinak to je opad. Nesmyslný příběh kvuli novinářce je paťák schopen jít do rizika sestřelit letadlo plné lidí a to dokonce několikrát. Obličové grimasy a skeče Delona a ostatních se vůbec nehodí pro daný žánr a o vyšetřování nebo opravě letadla během mezipřistání se tam raději ani nezmínili. Blbost, ani na to nekoukejte. Opravdu jediné co stojí za jsou krásné záběry Concordu za jeho letu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Americká letadla, která sestřelila bezpilotní letoun, byla F15. (JohnSmith)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Paríži, Los Angeles a vo Washingtone. (dyfur)
  • Výrobní imatrikulace letounu Concorde byla F-WTSC. Ovšem pro film ji má změněnou na F-BTSC. (Robbi)

Reklama

Reklama