Reklama

Reklama

Going Green

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2010, 5 min

Obsahy(1)

Normální rušná ulice, normální pracovní den, běžné světelné signalizační zařízení a vše probíhá v zažitých kolejích. Ovšem až do chvíle, než se někdo zamiluje. (mr.filo)

Recenze (10)

whack 

všechny recenze uživatele

V rozbehnutej mašinérii civilizácie, zhonu, betónovej džungle, sme všetci ako jedno veľké stádo oviec. No ak už ovca, tak jedine čierna! (Semafory sú metaforami ľudí, ak to niekto nepochopil.) Milá eko-agitka. ()

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Tak teda každý tu píše, že semafor se zamiloval do stromu, né toto jsem teda z filmu nepochopil.. A navíc semafory se nemůžu zamilovat ani se nemůžou šklebit, natož sami přepínat, kvůli jednomu stromu, když už teda šlo o lásku zkolabovala celá doprava, poškozeno bylo určitě spoustu aut a to ani nemluvím, že někdo mohl zemřít, byl si toho ten semafor vědom? Co všechno se mohlo stát? A se nakonec zasadí jako strom, kde je spravedlnost, výchova? Navíc se mi film a ani animace nelíbili.. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No na Pixarovku Luxo Jr. to zdaleka nemá ve vyjadřování emocí neživými věcmi bez tváře, ale nebylo to vůbec špatné. Skvělý komentář: Phoenko aneb trefněji bych to sama neřekla. ()

Micione 

všechny recenze uživatele

Už i semafory mají své dny :) Pobláznit ostatní a odstěhovat se z ponuré šedé křižovatky na louku či do lesa – to vůbec není špatný nápad! … a vše má na svědomí jeden strom a modrý pták ….. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Jak se jeden láskou celý zazelenal a podnítil tím malou zelenou rebélii. Nu což, animace je docela roztomilá. Za mě se snímku zelení 65% ()

Reklama

Reklama