Reklama

Reklama

The Captive

  • Kanada Queen of the Night (neoficiální název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Osem rokov po tom, čo malá Cassandra záhadne zmizla, začnú na povrch vychádzať skutočnosti, ktoré indikujú, že by ešte stále mohla byť nažive. Polícia nevie, čo má robiť, ale postupne sa odhaľujú nové a nové fakty, napríklad aj to, že Cassandriných rodičov niekto sleduje. Vysvitne tak, že ich dcéra bola pravdepodobne obeťou zvláštneho únosu. (readan)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (68)

Baronne 

všechny recenze uživatele

No, chvílema jsem teda nevěděl, jestli jsem v minulosti, nebo v přítomnosti .. Možná se mi to i líbilo, každopádně za pár sekund to bylo vždycky objasněný. Mireille byla dost přesvědčivá, i když jako postava ve filmu, kdy celou dobu (8 let?) dávala ztrátu dcery za vinu manželovi, za to bych jí rozmlátil hubu . Kevin zahrál božího psychouše! Dokázal, že umí hrát.. Vesměs nízký hodnocení mi smazalo veškerý očekávání, takže mě to dost příjemně překvapilo, i když možná nemělo, protože kanadský filmy jsou podceňovaný. A jelikož mám rád Ryana, a byl to dost kvalitní krimi thriller, dávám full. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Egoyanom a myslím, že dopadlo veľmi slušne. Temná krimi dráma podfarbená hudbou à la Jóhann Jóhansson s tak poprehadzovanými dejovými linkami, že by sa ani Tarantino v tom nevyznal a vďaka počasiu to celé vyznieva ako severská dráma. To sú vlastne ingrediencie, ktoré potrebujem ku kvalitnému filmovému zážitku. Preto aj napriek tomu, že filmu miestami výrazne dôjde dych hodnotím vysoko. Skrátka kvalitka. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan nám ještě v budoucnu ukáže ! Výborný psycho-thriller s naprosto skvělým úchylákem v hlavní roli, K.Durandem. Hnusná atmosféra toho,co se rodičům Cassandry stalo, je výborně podpořená i prostředím, jelikož stále a všude chumelí, brrrrrr. Hodně zvláštní a netradiční film, který si ale ty správné příznivce musí hned získat - zbytek zdejšího osazenstva se buď špatně vyspal, nebo to nepochopil.................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Docela znepokojivý thriller, především díky tématu dětské pornografie, unášení dětí a podobně. Ale na prvni pohled vyděsí hlavně role Duranta se Speedmanem. Durant jako úchylný blond magor a Speedman jako naprosto apatický šílenec, oba na odlišné straně zákona. Tyhle dva sledovat je teda věc, v dobrém slova smyslu. Jinak průměr. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Dobré zato trošku táhlé, byl to zřejmě záměr. Mám rád ty kanadské zasněžené krajiny. Rosario Dawson je krásné mulatka a dobrá herečka. Měl bych dvě skromné výtky k scénáři. 1) Když spolupachatelka únosce zpovídala krasobruslaře - copak si nevšimla, že na parkovišti stojí auto tatínka unesené dívky? Ta hrubka bila do očí ! 2) Vadila mně občasná zmatenost mezi budoucností a minulostí. Film je poučný ohledně úchylů na různých chatech, tak pozor dívky! Ke konci konečně trochu gradovalo napětí, byť závěrečná scéna byla dosti chabá. Hlavní záporák vypadal jako 100% úchylný únosce, mělo je to trknout. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na mnohých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama