Reklama

Reklama

Slimtime

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Francie, 2010, 9 min

Obsahy(1)

André doprovází manželku do dietetického centra. Zatímco ona podstupuje všelijaké procedury, on si tohle neobvyklé místo prochází, a tak i my můžeme vidět, co se tu děje. Na konci procedury všechny manželky z centra vycházejí, a vy se nechte překvapit, jak vypadají. (ABLABLABLA)

Recenze (18)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Muž, který doprovádí svojí manželku do dietetické "fabriky", kde se odtučňuje dosti netradičním způsobem. Manžel si totu "fabriku" do detailů prohlíží a vidí různé odtučňovací procedury. Ke shlédnutí zde. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Vôbec som tomu nerozumel. Prečo v celom videu nič nerozprávali? Aspoň by som vedel, o čom to je. Pamätám si len akéhosi chlapíka, ktorý sa potuluje nejakým zoštíhlovacím centrom, a jeho ženu, ktorá by zoštíhliť potrebovala. Ale pointu som veru nenašiel, ani na konci som absolútne nechápal prečo sa to skončilo tak, ako sa to skončilo. Jedna hviezdička za to, že som sa zasmial na vykreslení veľkých zadkov. Tie ma naozaj pobavili. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

André měl jako jedinej odvahu vyrazit do obludária. Ve svý bizarnosti jsou jím viděný procedury vtipný samy o sobě, ale jinak je Slimtime strašně nudnej a nic se v něm neděje. A i pointa není z nejpřekvapivějších. Mimochodem, netuší někdo, jak se můžou někomu odtučňovací kůrou prodloužit nohy? :) | ► Slimtime ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zde můžeme nahlédnout do vzdálené budoucnosti, konkrétně se v tomhle případě jedná o speciální sci-fi odtučňovací kůru. Ne na každého však zabere, ale to nevadí, hlavní je, že se máme rádi ;-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

3D animovaná povídka o jednom naturalistickém komplexu odtučňovací kůry přinášející i jisté poučení. Francouzští tvůrci vsadili na typický ženský sen a to mít postavu jako nitka. V blízké budoucnosti to není zase až tak veliký problém, jen samotné ženy také musí pro to něco udělat. Artové provedení snímku dodává větší punc vyobrazení oné ženskosti a jisté naivity. Pointa je naprosto reálná a jestli si z ní někdo něco vezme je těžké posoudit. Každopádně má tento sci-fi příběh svůj určitý půvab a sounáležitost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama