Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napínavý příběh ze stavařského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Kromě Ladislava Lakomého ještě hrají: Zdena Herfortová, Jiří Papež, Rudolf Jurda, Rudolf Chromek, Marie Pavlíková, Otakar Vážanský, Milan Holubář, Blažena Rýznarová, Miloš Kročil, Milan Vágner, Ladislav Šamlot, Aranka Lapešová, Milada Janderová, Jaromír Husák, Martin Nezval, Jaromír Crha, Jan Němeček, Kostas Zerdaloglu, Ladislav Běhůnek, Zdena Haláková, Hana Smejkalová, Maroš Kramár, Petr Maláč, Roman Kyselka, Ladislav Mrnka, Josef Husník ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné krimi drama z brněnské televize. Alespoň někdo dokázal být čestný a hodlal vše důkladně prověřit. Slušný herecký výkon hlavního „hrdiny“, který nám ukázal, jak to chodilo a stejně pořád chodí ve firmách. V úplném závěru se krok po kroku dozvíme, co se skutečně stalo a jak a proč zemřel mladý chlap. Ve vedlejší roli si zahrála Milada Janderová-Kratochvílová – pěkná baba to byla, škoda, že hrála tak málo – tady jen štěk sekretářky. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Přebytečná pravda je dramatickým snímkem ze stavbařského prostředí, kde se stane smrtelná nehoda. Horlivý pracovník strany má za úkol zjistit, jestli nedošlo k zanedbání bezpečnosti práce, či nebyl spáchán trestný čin. Schází totiž peníze za který si šel zesnulý koupit motorku, ale nikde se nenašly. Když je však u konce vyšetřování, tak je stranickými orgámy upozorněn, že by si měl rozmyslet, jak konečná zpráva bude vypadat. 55% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená krimi o šetření tragické nehody na staveništi, jejíž obětí byl mladík, který rozhodně nechtěl umřít.! Vyšetřovatel je zásadový a poctivý komunista, ale přese všechno, to napětí z každého záběru umocněné čb zpracováním nemá chyb.! Na Brno excelentní... ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Variace pohádky o spravedlivém králi, zlých mocnych rádcích kteří cachruji za jeho zády, a o hloupém Honzovi, který je odhalí. Systém je dobrý, jen pár jedinců selhalo, nadějné kádry KSČ mají brány ke kariéře otevřeny. Příšerná hudba, na druhou stranu pan Lakomý je výborný herec, příběh je postaven na logická stavbe a mravni dilema hlavni podstavy je nadrezimni. 5/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama