Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail nie je len tak obyčajným vodičom kamiónu. Kto sa s ním zapletie do konfliktu, bude ľutovať. Rusty totiž miluje násilie a hrádky s tým súvisiace. Na cestách stretáva mnoho ľudí, ktorí sú v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Jedným z nich je aj šesť členný, pretekársky team na čele so závodníkom, Jardanom. Mladá partia si chce cez neďalekú, odľahlú cestu "Route 17" skrátiť presun k samotnému miestu pretekov. To však nemali robiť. Uvedená oblasť je krutou dráhou do PEKLA, kde je diablom, samotný RUSTY NAILl! Úvod ako z veľkej knihy. O´Brian sa "pochlapil". Po jeho posledných výtvoroch "Wrong Turn 3, 4, 5", ktoré boli prepadákom jak Brno, je "Joy Ride 3", ako z mŕtvych vstanie. Dej, či príbeh ako taký, nemá zmysel hodnotiť. Nič iného, ako jednoduchosť sa v jeho prípade ani nedala očakávať. Nakoniec, on predsa nie je žiadny Š. Sono, aby tu vymýšľal nejaký komplikovaný drama slasher s hlbokou myšlienkou. Tak isto správanie osôb či v niektorých momentoch, amaterizmom zaváňajúce herecké výkony. Jeho najsilnejšou stránkou sa tak "nečakane" stalo gore a spôsob zabíjania s tým súvisiaci. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac takýchto scénok. Inak, celkom spokojnosť, nesťažujem si ;) – 55%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, řiidič kamionu Rusty Nail, ten těžkej chleba má, a zřejmě proto se s účastníky silničního provozu nemazlí. Jeho rajon je Silnice 17, které se už nějakou dobu ne nadarmo přezdívá "Cesta na jatka". K smrti rád nemá "vybrždování", a když mu tuhle drzou kulišárnu provede vůdčí mladík ze šestičlenného závodního týmu, který se vybral na závody do Kanady, je pomsta v drsném stylu na místě. Sadistický Rusty Nail se vrací na hororovou scénu, o něco více přitvrdil ve svých zabíjecích praktikách a má nového představitele, kterým je urostlý kaskadér a příežitostný herec Ken Kirzinger. Osádka mladého závodního týmu, která čítá nevítaný nepoměr sympatických mladíků nad lepými děvčaty 4:2 z hereckého, a převážně umírajícího hlediska, nic nekazí a byla i v určitém ohledu příjemným překvapením. Jen trash režisér Declan O´Brien, který se opět ujal jedné pohaslé série, nevydoloval uspokojivě veškerý potenciál, kterého třetí volné pokračování dosáhlo, respektive nedosáhlo. Předně je zde úporná snaha evidentně mizivý rozpočet, a s ním tedy 80 % filmu ukrýt do tmy a doufat, že se technické nedostatky ztratí. Neztratily se ani neuhlídané kamerové stíny, ani mizerný střih a celkově horší vizuál. Přinejmenším v nejedné scéně film úplně pozbýval smysl a řeč je o sekvenci se zasahujícím dálničním policistou, ve které jednotlivé scény na sebe ani nenavazovaly, a tím vznikal solidní orientační chaos. Postupné ztenčování závodního týmu bylo fajn, a stejně tak i invenční pojetí jejich "mizení" ze scény, avšak je nutné zmínit, že i přes detailní gore, byla ve dvou případech znát figurina, a kdo ví, jestli by to nebylo i horší, kdyby se děj odehrával ve dne. Noční dějové hrátky kočky s myší byly v neustálé tmě po čase poměrně otravné. Představitel Rustyho byl celkem stylový a svým způsobem odpudivý chlápek zřejmě se schopností teleportace, protože byl všude dřív, a nejednalo se jen o krátké vzdálenosti, než všichni ostatní a s výjimkou jedné scény, měl nad týmem navrch. Úvodní scéna s narkomany spoutanými řetězy na čelní masce kamionu prosících o život, byla naprosto bombastická. Jako jedna z mála se odehrála ve dne, byla napínavá a velmi invenčně pojatá. Se zbytkem jsem byl spokojený se střídavým přívalem dobrých až horších scén. Když se film "zakecal", a bylo to jen minimálně, tak v podstatě neměl, co nabídnout. Rozjel se do tempa vždy s nějakou brutální scénou, v nichž byl režisér nejlepší, ale o nějakém napětí či následné divácké katarzi si film může nechat jenom zdát. Finální střet se zabijákem byl velmi slaboučký a do toho pořád všudepřítomná tma, která mě nebavila. Režijní styl byl adekvátní a v lecčems i invenčí. Přesto si režisér mohl se vším více vyhrát a dát si na výsledku více záležet. Nezbývá tedy, než pro ověření kvality tohoto hororu, vyzkoušet obávanou Silnici 17 na vlastní diváckou kůži. Mé hodnocení: 60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie skvelého road hororu "Joy Ride" prekvapivo pokračuje aj po druhej, nepríliš vydarenej časti a hoci je skromné v rozpočte i spracovaní, mne sa páčilo viac než minulý diel (i keď na jednotku sa nechytá). Režisérskej stoličky sa ujal starý známy hororár Declan O'Brien, ktorý si odskočil od série "Wrong Turn", no bojím sa, že práve kvôli jeho neobľúbenosti medzi mnohými divákmi, môže dostať tento snímok vyžrať viac než by si zaslúžil. Pritom sa jedná o zábavné béčko, ktoré sa v prvej polovici ešte ako-tak drží na uzde; predstavuje jednoduché postavy, kvalitného záporáka, ponúkne trochu atmosféry a „road suspense“ (zľahka sa pripomenú aj kultovky "Duel" a "The Hitcher"), kým sa vo svojej druhej polovici krvavo rozparádi tak, ako to režisér dobre vie. Teda perfektné zabitia, parádne gore a príjemne brutálna zábava, pri ktorej netreba rozmýšľať. A dodatočne tomu aj zvyšujem hodnotenie z 3* na 4*, pretože ako jeden z mála nových hororov ma zlákal pozrieť si ho na druhý deň znova. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A je tu znova. Pan "Rezavý Hřebík" se vrátil na Bohem zapomenutou silnici, aby zde opět zatopil skupince playboyů a playmates. Ti se totiž rozhodli mu autem nejen zkřížit cestu, ale dokonce ho předjet! A tak tu máme hned několik lidiček pod koly kamionu, co z jejich těly nadělá sekanou, nápaditý rotorový facelift, rozdrcenou makovici a podobné gore chuťovky. Na to, jak O'Brien zprasil sérii Wrong Turn, tak svým příspěvkem do téhle nevýrazné značky ostudu tentokrát nedělá, i když původní koncept silničního thrilleru je pošlapán fatalitní brutalitou. Ale jako jednohubka, proč ne? Každopádně je nad slunce jasné, že do tří let tu máme čtyřku. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama