Reklama

Reklama

Zabij mě třikrát

  • Austrálie Kill Me Three Times (více)
Trailer

Když zabiják přijme nabídku zavraždit za slušný obnos krásnou surfařku, zjistí, že není jediný, kdo jí jde po krku. A tak se musí v honbě za tučným výdělkem vypořádat ještě s ostatními vrahy, aby na svůj neposedný terč zamířil jako první. V temném komediálním thrilleru ztvárňuje Simon Pegg nájemného vraha Charlieho Wolfa, který zjistí, že není jediný, kdo jde po krku svůdné krásce (Alice Bragová) ze slunečného ráje surfařů. Charlie se záhy ocitne uprostřed tří záležitostí: vraždy, vydírání a pomsty. Ve filmu se dále představí Sullivan Stapleton v roli hazardního hráče, který se snaží splatit svoje dluhy prostřednictvím riskantního podvodu s životním pojištěním, Teresa Palmerová jako maloměstská Lady Macbeth, Callan Mulvey v roli žárlivého majitele plážového klubu s tučným kontem, Luke Hemsworth coby místní surfař, který bojuje za ženu svého srdce, a Bryan Brown jako zkorumpovaný policajt, jenž se z těchto kšeftů snaží vytřískat svůj podíl. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (103)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Pokus o uletenú komédiu prešpikovanú trochou napätia zlyhal takmer na plnej čiare. Pár svetlých momentov tu je, zásadne v nich vystupuje Simon Pegg, ktorého proste žerem vždy a všade. Ostatné postavy sú nemastné-neslané, zápletka sa síce pekne vysvetlí a s ňou všetky spojitosti - no keď to všetko zapadne do seba, zistíte, že vás to vlastne ani veľmi nezaujíma. Viem, že ma za toto niekto konkrétny nebude mať rád, ale vyššie nejdem... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film mi pripomenul éru po Pulp Fiction a Fargo, ked vznikali rôzne male gangsterky a cierne thrillery jak na beziacom pase. Na jednej strane mi tieto casy chybaju, ale ked raz za cas po dlhsej dobe vznikne nieco v takom style, tak mam dojem, ze tato éra pominula lebo tvorcovia vycerpali tento zaner. Takze tu mame klasicke propriety. Viacero znamych xichtov. Niektori z nich su skvelí. Hlavne Teresa Palmer a Callan Mulvey. Konecne sa nasiel aj nejaky sympatak z rodiny Hemsworthovcov. Herecky to nie je ziadna slava, ale aspon ho nemam chut zabit ako jeho slavnejsich bratov. Väcsina hercov je akceptovatelna a nakoniec tu je dost nevhodne obsadeny Simon Pegg. Zapletka je tak akurat prekombinovana a je nam podana nechronologicky. Technicka stranka je kvalitna a vychutname si par stavnatych killshotov. Ale problem vidim v rezii. Je to podane strasne staticky a nezazivne. U viacerych scen som si povedal, ze by im prospelo, keby ich zostrihali dynamickejsie a stylovejsie. Proste im chybala dravost a poriadne tempo. Film sa napriek blaznivym pointam dost vliekol. Takze vysledok je taka tuctova jednohubka, ktora ako tak uspokoji hlavne fanusikov éry, ktora je uz za nami. 5/10. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Mám rád nechronologické podávání příběhu a díky slušné práci s kamerou, se světlem a krásami australské přírody se dočkáte i několika oku lahodících záběrů. Nicméně film nemá moc výrazný ksicht, šťávu, koule, údernost - říkejte si tomu jak chcete - zkrátka (minimálně v první půli) nebaví. Humor příliš nefunguje. Skoro žádné z postav nelze fandit, protože nemají žádnou hloubku, historii, názor... Na Pegga, Palmer a Bragu se ale dívá příjemně. Celkově je tedy můj zážitek takový nijaký a z hlavy se to vykouří raz dva. Průměr (2-3*) zaokrouhlen na lepší 2*. _____p.p.č.: Porovnávání s "tarantinovkami" je hodně mimo mísu. Více mě bavil i ten Redirected. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Totálně nezáživná a nevtipná záležitost, ve které všem přejete co možná nejrychlejší skonání. Vše je zde špatně. Od výběru postav, přes nudný děj, až po absolutně nevtipné pokusy o nějaký humor. Z nudy diváka osvobodí občasné výstřely. Na zbytek se takřka nedá dívat. Nejsem velkým fanouškem toho trendu, že je divákům servírován děj v nechronologickém pořadí. To si tvůrci můžou dovolit snad pouze v případě, že mají vytvořený kvalitní materiál. Tak, že vytvoří sračku a pokusí se ji tímto stylem vyprávění ozvláštnit a zatraktivnit, to opravdu nefunguje. Dokonce ani Simon Pegg nemá sílu posunout tento paskvil někam výš. Respektive posunout ho kamkoli. Slabá hvězdička. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka harfuska. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg v roli nájemnýho vraha pro mě byl dost velký lákadlo, takže jsem dal snímku šanci, ačkoliv bych ho za normálních okolností s klidnym svědomim vynechal. A chybu bych neudělal. Příběhovou vyprázdněnost se tvůrci snažej zamaskovat netradičnim způsobem vyprávění v prvních dvou částech příběhu (menší palec nahoru), všechny postavy jsou však nesympatický a jejich herecký obsazení nepřesvědčivý. Ani Simon Pegg nakonec nezaujal, ale ono se taky špatně hraje, když neni vůbec jasný, jestli hrajete v černý komedii nebo klasickym thrilleru. V rámci možností byla nakonec nejzajímavější Teresa Palmer. Nicneřikající béčko bez znatelný invence, na který si pár dní po projekci vzpomenete maximálně ve stylu "Jo, to byla ta kravina, ve který hrál Simon Pegg". ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel v australském Perthu a okolí. (Zdroj: IMDb.com.) (Yardak)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 2014 v sekci Contemporary World Cinema. (Terva)
  • Charlie Wolfe (Simon Pegg) jazdí vo filme na aute Oldsmobile Toronado 1967. (Laslo)

Reklama

Reklama