Reklama

Reklama

Urine Trouble

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 2006, 6 min

Obsahy(1)

Čtveřice mladých lidí sedí v restauraci. Jeden z nich, nezkušený a stydlivý mladík se snaží sbalit holku, která sedí vedle něho. Prohodí pár suchých slov, ale evidentně jsou jeho pokusy marné. Najednou si potřebuje odskočit na toaletu, z čehož se vyklube jeho největší chyba v životě. Při močení do pisoáru náhle ožívají voňavá kolečka a zaútočí na něj. Nastává boj o holý život a hlavně o záchranu mužství. (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Krátkometráž o gore využití toalety v reštauračných podnikoch. Jedného z osadenstva napne potreba spomínaná v titule a zbytok prísediacich sa po jeho návrate nestačí diviť. Vtipná kratochvíľa. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá prdel, jen škoda té krátkosti protože vidět třeba že jen 30 minutovej film bylo by to lepší, takhle je to jen průměrnej slepenec jedný popravy na hajzlíku, ještě že nic takovýhleho na hajzlu nemám jinak bych o něj mohl i přijít jako hrdina tohohle filmu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V hororových filmech jsme si zvykli už na všelijaká překvapení a prasečinky, které nám režiséři a scénáristé připravili. Věřte však, že něco tak ulítlého jste ještě neviděli. Vřele vám tuto šílenou šestiminutovou jízdu doporučuji. Pokud jste pro každou srandu a trochu slevíte ze svých nároků bude se vám to zaručeně líbit. ()

Reklama

Reklama