Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování filmu The Encounter.
Stejně jako v prvním díle se sejde "náhodná" skupinka lidí, ke které se přidá host, jenž zná všechna jejich tajemství a má odpovědi na všechny problémy - stačí mu věřit. Je to zázračné setkání, které většinu přítomných poznamená. Tentokrát je ve skupince drogový boss se svou drogově závislou manželkou a bodyguardem, tajný agent stíhající bosse a manželský pár, který přišel o syna. Kdo z nich si nechá pomoct? (KrestanFilms)

(více)

Recenze (5)

vodafone 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl. Bylo vidět, že na project dostali více peněz, ale možná to tomu spíše uškodilo. Jinak pro mě kvalitní film, až opravdu na tu nesmyslnou bitku na konci. Neříkám, že to bylo něco závažného to ne, jen si myslim, že do daného tématu to vůbec nepasovalo. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Gary do pekla ptam se proc??? do ceho to paneboze lezes?! je skoda videt meho davneho akcniho oblibence ucinkovat v podobnych skvostech to hodnoceni tu stejne jako u prvniho dilu beru jako vtip a ulet nabozenskych fanatiku plus par hovad k tomu ktery to ani nevideli ale uz nemaji co hodnotit tak se proste pridali no musim rict ze je to o neco koukatelnejsi nez jednicka a to asi stejne hlavne kvuli pritomnosti meho oblibence a tu bitku na konci a trochu toho strileni laskave nekritizujte protoze jinak by to bylo fakt o nicem a ani nevim co by tam jeden z nejvetsich akcnich masakratoru let devadesatych potom vubec delal takhle je aspon obcas na co koukat nezbyva nez Garymu poprat aby se v podobnych blbostech netopil az do konce kariery protoze to s nim jde povazlive z kopce oni treba i filmy jako Zpoved zabijaka nebo Prinucen k boji nejsou zadny zazraky, ale jsou to aspon akcnaky tedy zanr ktery je Danielsovy vlastni no ja ho mam tak rad ze ho proste ani po tomhle nezavrhnu a budu dal past po jeho dalsich filmech snad se mi podari v dohledne dobe zchrastit The mark a Stranger in paradise a nezbyva nez doufat ze to bude kvalitnejsi nez podobne nabozenske blaboly tohoto typu amen ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Jak už bývá zvykem - o dost slabší než díl první. Dokonce už i lítaly kulky. A ta zcela zbytečná násilná scéne na konci v bazénu, ta tam byla proč? TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama