Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 2

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Austrálsky revenge kúsok o rozvedenom otcovi, ktorému niekto unesie, znásilní a zabije šesť ročnú dcéru. Polícia je tradične bezmocná a keď otec narazí na nové informácie, rozhodne sa všetko vziať do vlastných rúk. Celkovo priemerný žánrový kúsok, ktorý je v prvej polovici možno až zbytočne pomalý, zdĺhavý a príliš mi nesedel ani hercami, ktorých otravný prízvuk znel ako by mali permanentne plnú hubu horúcich zemiakov. Ale druhá polovica; kde sa to už rozbehne a vystupňuje až do nečakane brutálneho mučenia je zaujímavejšia a svojím vyznievaním až zdrvujúca. Hodnotil by som za 2*, ale pre tú prekvapivo intenzívnu násilnosť trochu prilepším, + navyše od režisérovho predchádzajúceho, chabého hororu "Come and Get Me" ide o exemplárny posun vpred. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se začalo něco dít. Vlastně skoro hodinu. Pak se konečně otec dopátral vraha své dcery, zavřel ho do sklepa a tam mělo dojít k tomu nejzábavnějšímu čili k tortuře. A taky že došlo, ale mě to prostě nebavilo. Rejža sice nešetřil s detaily týraného těla, krve a lidských odřezků bylo také dost, jenže tekutina nutná k tomu, aby se o filmu dalo říct, že měl šťávu, tu prostě nebyla. To bylo částečně dané i mizerným představitelem hlavního hrdiny, kterému bych nevěřil ani tvrzení, že Moskva je v Rusku. Špatné. 10% ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Verbal má pravdu. Tam kde Ctihodný občan Butler končí, Tátovo děvčátko začíná... Australáci nemají problém s ničím a tak co by v úzkoprsých USA neprošlo, ukážou klidně naplno. První polovina filmu je horor sám o sobě. Horor v němž se ocitnou rodiče, kterým někdo zabil ditě. Brutálně a násilně. Ani si nedokážeme představit s jakou šílenou bolestí musí takový rodič žít. podle mně se z toho už nikdo nemůže nikdy vzpamatovat! Druhá polovina filmu je o odplatě. Leckdo tu pointu (navíc nikterak složitě skrývanou) vykecal a tak půjdu rovnou k věci. Odsoudit film jako zbytečně násilný a krutý je snadné. Ale známe všechna ona temná zákoutí svého já? Dokázali bychom vraha chytit a jen tak předat spravedlnosti? Kolik takových bylo pak diagnostikováno jako ,,nemocných'', puštěno po pár letech ven aby mohli způsobit další tragédii a další bolest v další rodině? Zasít zmar a nekonečný smutek, kde by jinak byla láska, klid a mír? Co s takovým lidským odpadem? Opravdu by jste jej dokázali pustit? Naštěstí nikdo z nás nemusí řešit bolest Dereka i následnou úvahu - co s tím idividuem... Myslím si, že normální člověk snad i při tak velké ztrátě ničeho takového schopný nebyl... V tom se mi zdál Derek trochu mimo svojí vlastní kontrolu... Navíc to byl bratr na kom prováděl všechny ty zákroky i když - možná tím spíše byl nutkán... Zrada z jádra vlastní rodiny... Ale ať tu filozofujeme jakkoliv, nikdo neví co by dělal. Nikdo se za tu hranici nedostal a tak je trochu směšné, psát tu v komentech úvahy o zbytečném explicitním násilí jako nejeden uživatel... Těch případů i v ČR už bylo dost, - bohužel, kdy nějaký úchyl usmrtil dítě. ---- Tenhle film beru spíše jako sondu do jené lidské duše, která podlehla smutkem nesmírnému zlu... Možná, že si to ve filmu Michal Thomson zbytečně moc užíval, jinak ale Austráli zase předvedla něco tak trochu mimo klasický rámec a to se cení... * * * * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telíčko objavené voľne pohodené na pláži pri mori vo Fishe's Point. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, narazí Derek úplnou náhodou na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do "smrti" nezabudne. Prvá polka priemerná dráma. Ale čo prišlo potom, to bol nárez. Revenge na mňa pôsobí rovnako uspokojivo ako keď Barca porazí v El Clasicu Real. Keď je zákon bezmocný, musí prísť iný druh satisfakcie. Komu sa pozdávali snímky ako "Tortured", určite si príde na svoje. Akurát, že tento je, čo sa techniky mučenia týka, originálnejší, a hlavne omnoho krutejší. Miestami to bolelo aj mňa (až som si trhal vlasy). Konečne som po dlhej dobe videl horor čo mal "ku**a" grády! - 80% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po první hodině jsem chtěl toho blázna, co mi tohle doporučil, proklít až do desátýho kolena jeho rodu, jenže... V momentě, kdy tatík, co o svojí holčičku přišel, najde deník !spoiler! svýho mladšího bráchy, ve kterým se dozví, co mu jeho brášule udělal s dcerou, začne nefalšovaný peklo. Řezaní údů, lámání kolen, strkání ostnatýho drátu do prdele nebo trhání prstů- to se jeden usmívá jakože "heh, ti Australáci jsou fakt mimoni", ale pak dojde i na trhání zubů a i když jsem kurva velkej kluk, co ten zrak neotočil ani nepřivřel, tak na další návštěvu své zlaté dentistky se těším asi jako jehovista na Vánoce... Pořád čekám, kdy mě Klokani co do hororů zklamou... a pořád neane :-) ()

Reklama

Reklama