Reklama

Reklama

Vítejte na palubě

  • Francie Bienvenue a bord ! (více)

Obsahy(1)

Martin to má pravděpodobně v hlavě trochu pomatené. Proč by jinak zastavil podezřele vypadajícímu stopařovi, když v rádiu slyšel o nebezpečném uprchlém vězni? Teprve když je tento muž v jeho autě, si Martin uvědomí, že by mohl být nebezpečný. Nakonec raději uteče ze svého auta a stává se sám stopařem. Na chvíli se zdá, že to zabralo. Dokonce prožije krátký románek se ženou, která mu zastavila. Ale stopař v jeho autě ho znovu dožene... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard /Roztrzity, Velky Blondyn s Cernou Botou, Utek 1978/ v roli drsnaka. Ono mu aj ide verit - Richard bol vzdy chlap, len jaxi nema kondicku a je tu zufalo malo vybuchov, rvaciek a chcelo by to aspon 1 autonahanacku. A Richard mohol zapracovat na svalovej hmote aspon, takto je to len sivy, sedivy a nicim vyznamny priemer : 50 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Film dvou půlek, v té první na dálnici se jenom plká, ta druhá začínající policejní stanicí je bohužel kratší a kdyby mělo lepší pokračování než má, mohl by to být průměrný film. O netypickém obsazení se už kolegové zmínili, Pierre 15 let po svých nejlepších kouscích už prostě není, co býval. V tomto případě asi televize vědí, proč jej nevysílají. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Netradičně obsazení herci vypadali zajímavě, ale ve filmu se prostě mnohé věci opakují, jen s malými obměnami. Škoda. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Obsazení Pierra Richarda do role chvástavého drsňáka se ukázalo jako chybné. Viděl jsem ten film kdysi před lety a říkal jsem si, že teď, když už na to budu připraven, třeba nebudu předpojatý a změním názor. Ale víte co? Je to ještě horší, než jak si to pamatuju. ;-) 40 % ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama