Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povídkový film složený ze tří příběhů. První je o studentech, kteří organizují mejdan. Párty plánují v domě, kde pracuje Mexičanka, které se vysmívají. Druhý popisuje prodavače, který své potraviny míchá s masem zabitých dětí. Poslední vypráví o skupině emigrantů, kteří jsou chyceni vrahem. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná hororová antológia mexického štýlu, o dvoch američanoch v meste Barrio, ktorí zháňajú drogy. Namiesto nich však zoženú miestneho podivína, ktorý im vyrozpráva 3 hororové príbehy. Prvým je "Maria" o mladej služobnej, ktorá upratuje v dome, kde si mladiství urobia párty. Začnú ju ponižovať, až ju nechtiac zabijú, no jej stará mama pre nich z pomsty pripraví kliatbu. Druhý príbeh "Uncle Tio's Taco Truck" je o ujovi, ktorý do svojich tacos rád pridáva aj ľudskú ingredienciu, čo odhalí miestna mládež. V poslednom príbehu "El Munstruo" sa sedliacka rodinka vyžíva v odchytávaní a mučení imigrantov, až kým sa jedného dňa karta neotočí. Žiadny z príbehov ma vyložene nezaujal, pôsobili trochu naivne a často sa tu na úkor hororovosti objavoval čierny humor, čo tiež nepovažujem za šťastný krok. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bariio Tales“ je snahou ukázat, že i s Mexičany je možné natočit dobré hororové filmy. Docela bych tomu i věřil, ale „Barrio Tales“ toho rozhodně není důkazem. Dějově je to hodně prvoplánové, místy je vidět, že to je celkem amatérské, a bohužel vypravěčský talent scenárista také moc nepobral. Snesitelné ano, ale proč vzniklo i pokračování, to opravdu nevím. ()

Reklama

Reklama