Reklama

Reklama

Zlatá zima

  • USA Golden Winter
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Chlapec a jeho nejlepší přátelé – smečka mluvících zlatých retrívrů pomáhají zastavit bankovní loupež v době Vánoc.Mladý Oliver má zaneprázdněné rodiče, kteří na něho nemají čas. Dává se proto dohromady s gengem svých vrstevníků, aby nebyl tak sám. Když v opuštěném domě, kam se geng vloupal, nalezne štěňata zlatého retrívra, nedokáže se přimět je prodat, jak to chce šéf gengu a je odhodlaný najít jejich mámu, která byla odvezena do útulku. Posléze zloděj zatáhne členy gengu do svých plánů na vánoční vyloupení banky a zdá se, že situaci by mohl zachránit jen Oliver. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Film sice není nijak zvláštní. Takový obyčejný filmeček pro děti. Ale ta štěňátka jsou strašně roztomilá! A také je pěkně natrikované, když pejsci mluví ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když na vás rodiče nemají čas a vy nechcete trávit čas o samotě, vezmete zajisté za vděk i ne zcela slušnou partou malých kriminálníků. Hlavní hrdina Oliver se ale díky tomu seznámí s pěticí malých roztomilých štěňátek zlatého retrívra, kterým se pokouší najít jejich maminku, jež byla odvezena do útulku. Jedná se o docela milý vánoční rodinný film s mluvícími pejsky, který není tak špatný, jak jsem se obával. Film měl dobrou zápletku, nechybělo ani trochu napětí a sympatičtí herci už jen dotvořili celkové příjemné vyznění celého filmu. To, že se divák samozřejmě dočká šťastného konce netřeba ani dodávat, to je u tohoto typu filmu už zřejmě samozřejmostí. Samozřejmě neočekávejte od filmu nějakou přílišnou originalitu, stačí jenom přistoupit na nápad tvůrců a potom se budete dobře bavit, i když je evidentní, že film zaujme asi především dětské diváky a milovníky pejsků. Rozhodl jsem se nakonec filmu udělit průměrné hodnocení v podobě tří hvězd. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama