Reklama

Reklama

El Dorado: Chrám Slunce

(TV film)
  • Peru El dorado: Temple of the Sun

VOD (1)

Obsahy(1)

Hledač pokladů Jack Wilder, který pracuje na vykopávkách v Peru, zdědí po záhadně zahynuvším příteli Diegovi deník konquistadora ze 16. století, který ho navede na stopu ke ztracenému městu ukrytému Inky - bájnému El Doradu. Vydává se na expedici za Zlatým kalendářem, od začátku jsou mu ale v patách žoldáci, kteří se snaží zmařit jeho úsilí. Z peruánského vězení ho vysvobodí jeho bývalá přítelkyně archeoložka María, a od té chvíle pátrají po El Doradu spolu. Zajmou je Indiáni, Jack se musí utkat v boji s jejich nejlepším válečníkem, ale na scéně se opět objeví záhadní žoldáci vedení plukovníkem Grissomem.. Pronásledují je až do starověkých zřícenin starověkého města, kde Jackovi a Maríii přijdou na pomoc Indiáni - žoldáci ale ničí všechny stopy vedoucí k El Doradu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Film, ktery nektere neurazi ani nenadchne, avsak v nekolika pripadech vsak zarucene unudi... Jednu hvezdicku za meho oblibence Luka Gosse, ktery je, jako vzdy, proklate sexy! ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla tak hroznou a nehoráznou vykradačku Indiana Jonese, jako tohle. Slabý, nesympatický, nudný, hlavní hrdina i hrdinka PŘIŠERNĚ obsazení, naprosto hrozné. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama