Reklama

Reklama

Láska bez máty

(TV film)
  • Německo Liebe ohne Minze (více)

Obsahy(1)

Svobodná matka Saskia je radostí celá bez sebe, když ji úspěšný architekt požádá o ruku a žádá ji, aby se k němu přestěhovala. Jediné, kdo s ní nesdílí štěstí je její pubertální dcera Mira, která sice chce tátu, ale toho biologického. Rozhodne se proto ho vypátrat na vlastní pěst. Na internetu vypátrá, že bydlí v Maracheshi. Vezme maminčinu kredit kartu a o pár hodin stojí u dveřích svého táty, který o Mire nemá ani ponětí. Jako by i mohl? Saskia ho opustila krátce na to, jak otěhotněla s Mirou a bez jakéhokoliv vysvětlení odešla z jeho života...Je ještě možné vrátit dávno rozlomené kousky rodiny do kupy? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (9)

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Ospravedlnujem sa vsetkym zucastnenym na tomto snimku, ale po 25 minutach, ktore som bol donuteny pozerat, som to musel vzdat. Nepozeratelne ani s vypnutym mozgom. ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

"Make love, not stupid romantic love!" Kvalitní skopová, vlastně skopčácká zábava, směle srovnatelná i s těmi nejvýživnějšími venezuelskými či tureckými telenovelami. Hvězda za exotické exteriéry a všechny ty krásné a ve finále i velmi happy lidi. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Telenovela tak ametérská až je k pousmání. Příšerný dětský dabing, druhořadé prázdné postavy bez špetly slidu, pes který je vlastně blecha, tedy klíště - takže prostě béčko jako Brno... - 2/10 - ()

Liqid odpad!

všechny recenze uživatele

Utrpení na pohled. Příběh o ničem a s tak debilními nápady, že to snad ani není pravda. Doporučuji se na to koukat za trest. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama