Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Planeta Jupiter, známá jako velká rudá skvrna, zmizela. V okamžiku, kdy jsou v Severní Americe hlášeny masivní bouře, je jasné, že jejich domovem byl právě Jupiter, kde se zrodily před stovkami let. Bouře z Jupitera pohlcují vše, co jim vstoupí do cesty a planeta Země je v ohrožení své existence. (JOJ Cinema)

Recenze (10)

RedRose 

všechny recenze uživatele

slovni spojeni kanada plus sci-fi plus akcni dohromady proste fakt nejdou a podle vseho to v dohledne dobe lepsi nebude..... dam jednu hvezdu za to ze to je sci-fi a za Ericu..... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo. A to tvrdím já! Milovník přiblblých béček. Cover je fakt lákavej a tak jsem se těšil na tornáda který ničej vše co jim přijde do cesty. Navíc to režíruje Wilson, neříkám že je to nějak dobrej režisér ale zručnej určitě je. No ale pak přišlo zklamání. Tenhle film je nudnej, plnej klišé které mi tentokrát dost vadilo a strašně špatně natočenej. Scény s tornádama jsou dělaný strašně obyčejně, kecy...kecy...tornádo...kecy...kecy...tornádo. A nezachrání to ani oblíbenec Pileggi. Škoda mohlo to být daleko lepší. ()

Reklama

Schmitke69 odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo znamenat? Vykonstruovanější film jsem snad opravdu nikdy neviděl, příšernost, hrůznost, na tohle se prostě nedá koukat.... Film jsem nedokoukal, protože mě nebaví vědět v každé scéně co se přesně stane v následujících 5 minutách, jediné plus bych filmu dál "nápad", v režiji Emmericha by to nemuselo dopadnou až tak hrozně, a scénář by mohl napsat kdokoli jiný(to už horší být nemůže).... 1/10 ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Kanaďané umí točit akční sci-fi asi jako Češi. Nízkonákladový film, který ubohým rozpočtem zabil poměrně zajímavý, byť opravdu nesmyslný nápad. Když takový film končí vrcholnými scénami ve stodole na farmě, je něco očividně špatně. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama