Reklama

Reklama

21 způsobů, jak zničit manželství

  • Finsko 21 tapaa pilata avioliitto (více)
Trailer

Obsahy(1)

Existuje přesně 21 způsobů, jak zničit manželství a to je důvod, proč je Sanna přesvědčená, že zamilovat se je úplná pitomost. Díky rozsháhlé studii přišla na to, že rozvod je přirozeným a velmi pravděpodobným důsledkem zamilování se. Láska a sex jsou dvě naprosto odlišné věci, ona se jednoznačně rozhodla pro to druhé. Manželství je vlastně taková obchodní smlouva. Aby to dokázala, rozhodla se ve své studii vyzpovídat a sledovat manželské páry od sňatku až po jejich rozvod. Potká ale Aleksiho a ten jí celý život i studii obrátí vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší dôkaz toho, že Fíni proste tento žáner nezvládajú. Námet ako taký celkom fajn, dokonca by to za iných okolností malo nábeh aj na príjemnú komédiu. Avšak v tomto prevedení to pôsobilo až neprirodzene a koniec koncov skvelá myšlienka bola utopená v slabom spracovaní. Niekoľko skvelých scén a úvah bohužiaľ zostalo v tieni nevýraznej dejovej línie, ktorá mala určite na to, aby človeka zaujala a vytvorila aspoň mierne nadpriemernú romantickú dramédiu. Ale žiaľ, nevyšlo. Mňa osobne zaujala herečka Essi Hellén, veľmi sympatická dievčina - len škoda, že v príbehu dostala tak málo priestoru, a to aj napriek tomu, že hrala jednu z hlavných rolí. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Finská komedie o tom, jak každá zamilovanost stejně v závěru končí rozvodem. Ústřední hrdinka snědla všechnu moudrost světa, ale když se opila, stálo to zato. Zbylé páry byly... skoro před rozvodovým stáním, mám-li být upřímná. 21 způsobů, jak zničit manželství je filmem zejména hodně nasazeným, ale vlastně se na něj docela dobře kouká. Neaspiruje na komedii roku, leč při pár scénách (a zejména oněch jednadvaceti pravidlech, jak efektivně a rychle zničit svoje manželství) se vám koutky určitě zvednou. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Civilná a skrz-naskrz vtipná (anti)romantická komédia so zaujímavým námetom. Celok výrazne tiahne hore sympatická a presvedčivá predstaviteľka hlavnej role. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Finové a jejich zvláštní způsob, jak odvyprávět příběh o 21 důvodech, kterak přijít o manželství. Příběhově film dost o ničem. Vůbec mě to nebavilo a hlavně jsem se u toho vůbec nezasmál. Zachraňovala to akorát hlavní herečka a zajímavá finština. Také ještě trošku prostředí polárního dne a závěrečná scéna, která o celém filmu dost vypovídala. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama