Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (186)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Totálny antibergmanovský pohlad do partnerských vzťahov. Nereálne situácie, mimo realitu zasadené dialogy a maximálne nesympatické postavy. Chlapík chce zbaliť ženskú tak, že ju skoro zabije holubicami. Ona sa samozrejme zamiluje a začne pochybovať o svojom manželovi, ktorý je mimochodom tiež iba karikatúra istého typu. Občas sa človek zasmeje, ale vždy je to iba predzvesťou niečoho trápneho. Film sa snaží povedať, že sa nemáme brániť vlastným citom aj napriek spoločenským záväzkom. A aj to, že pekní ludia patria k sebe a tí, povedzme že priemerneší tiež a k ich intervzhladovému spárovávaniu by nemalo nikdy dochádzať. Väčšiu blbosť som už dávno v žiadnom filme nezaregistroval. ()

jadran90 

všechny recenze uživatele

Nevěra dnes řeší každý problém. Jedna z nejhorších romantických komedií co znám, bez emocí a vtipu. Spousta zbytečných scén, ty zbylé většinou končí nějakou erotickou narážkou, která zničí jakoukoliv romantiku. Závěr je trapný až do nebes. Nenašel jsem na filmu jedinou sympatickou postavu a tím nemyslím jen onen milostný čtyřúhelník. Manželství se přece dá vysmát i nenuceně, s nadhledem... Dávám tomu hvězdu. Jednu, za holky ve spodním prádle a Eshkeriho. ()

Reklama

viky13 

všechny recenze uživatele

Nepředvídatelné! Nade vší pochybnost mě dostal svou originalitou. Není jako klasický romantický film kde se pár pozná, vezme se, přijdou problémy a nakonec si stejně padnou do náručí...a v tuhle chvíli si tvůrci řekli...: "Proč nenatočit film, kde to tak nedopadne? Proč nenatočit film, kde oba padnou do náručí svým milencům?" ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Možná bych ani tři hvězdy nedávala, je to hodně utažené za vlasy, a děj vás taky zrovna moc nepřekvapí, protože už od první třetiny víte, jak příběh skončí.. Ovšem přiznám se, že herci ve snímku I Give It a Year mi byli sympatičtí a některé scény mě i rozesmály, takže taková ta neuváženě lehkovážná trojka. ()

awokado 

všechny recenze uživatele

Hádání doktorky Quinnové, promítání fotek z Marakéše....dobře jsem se bavil. Možná to bylo tím, že jsem to viděl v kině? Možná. Nicméně mě film bavil i tím, že byl poměrně netradiční - začalo se svatbou a končilo zábavným (cynickým?) rozvodem. Ano, není to vůbec jklasická romatická komedie a právě proto mě to bavilo, víc než průměrně. Břitký britský humor v tomto pojetí mě prostě bavil. Takže dobré čtyři hvězdy děcka. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)
  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama