Reklama

Reklama

Lust for Love

Trailer

Obsahy(1)

Astorova (Fran Kranz) húževnatosť kazí jeho jedinú šancu na vzťah so svojou celoživotnou láskou Milou (Beau Garrett). Pretože je presvedčený, že potrebuje viac skúseností so ženami, aby Milu získal späť, požiada svoju bývalú najlepšiu kamarátku Cali (Dichen Lachman), aby ho naučila, ako opačné pohlavie ohúriť. Spoločne rozoberajú jeho nedostatky a Astor absolvuje trápne pokusy o balenie žien. Keď Astor zistí, že v živote naňho čaká množstvo príležitostí, odhalí aj zdroj konfliktov medzi Cali a Milou. Táto trojica je tak nútená konfrontovať svoje predstavy o láske. (figliar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Chlapec sa snaží čo to len ide dostať sa do srdca svojej detskej láske. Na to používa pomoc kamarátky, ktorá ho má zaučiť, ako to vlastne na tie ženy platí. Samozrejme sa to trošku skomplikuje a je z toho klasická love story. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Šest herců z mého veleoblíbeného seriálu Dollhouse bylo příliš velkým lákadlem, než abych tuhle romantickou komedii, odsouzenou k tomu zůstat navždy zapomenutou, nechal ležet ladem. A díky přesně trefenému soundtracku, autentickému Kranzovi a celkové náladě jsem za to moc rád. I ve filmu, kde Enver Gjokaj bojuje se srdečními příhodami, totiž v nejméně očekávané chvíli může vyskočit oči-otevírající životní pravda. Na snímek doslova za pár šupů výborné vysvědčení. ()

Reklama

Reklama

Reklama