Reklama

Reklama

Appassionata

  • angličtina Passionate (neoficiální název)

Obsahy(1)

American Beauty po italsku. Ornelle Muti pomáhá s domácími úkoly krásná spolužačka Eleonora Giorgi a otec Gabriele Ferzetti z toho má poněkud těsnější kalhoty. Dentista Emilio Rutelli přežívá v nefunkčním manželství s psychicky labilní Elisou. Rutinní vyšetření dceřiny spolužačky rozdýmá v muži dávno pohaslý žár, Nicola svede Emilia přímo v jeho ordinaci. Od té doby je muž zmítán svými pudy, sexuální probouzení ale právě prožívá i jeho dcera Eugenia. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Znovu a opět téma incestu v italském filmu! Další nádherná a velmi dráždivá a vzrušující soft-core italská záležitost, jako tygr útočící na všechny vaše smysli. V hlavních rolí dvě mladé (kolem dvaceti let), nádherné a velmi talentované herecké vrstevnice (vycházející hvězdičky taliánského filmu, spolu třeba s Jenny Tamburi, Gloriou Guidou nebo Leonorou Fani) Ornela Mutti a Eleonora Giorgi. Mladá Ornella jakou jste do té doby neviděli, ale více nahoty i sexuálních scén tu má druhá jmenovaná dívka. Gabrielle Ferzetti v roli sváděného zubaře (totálně zmatený z toho co se to kolem něj děje - chvílemi si musel připadat tak jak když sedí na horské dráze nebo na houpačce), otce jedné z dívek, rovněž velmi dobrý, ale zaujala mě i jeho duševně chorá manželka (trochu teatrální podání herečky Cortese) kterou její manžel zcela ignoruje. Nikdo z celého obsazení ale vyloženě nevyčnívá, a všichni neudělají nic, než jen to co je po nich požadováno. Příběh filmu mohl být o trochu lépe rozvinut, občas to působí trochu matoucím dojmem, jinak ale good. Nej scény; Vše v ordinaci, výběr-nákup spodního prádla a Giorginy podvazky. Jen ty dialogy jsou tu trochu unavené. Na DVD od roku 2010 (firma Mya). Příjemná záležitost s pěknou hudbou a se spoustou lechtivých scén a sexuálních zvrhlostí. Malý-hezký, nenápadný film, který stojí za vidění. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co udělá stárnoucí chlap, který má šanci využít příležitost a zasexovat si s mladou holkou, kamarádkou své dcery? Některý příležitost využije, stejně jako hlavní postava filmu. A co udělá chlap, který je přitahován vlastní dcerou, která právě dozrála, navíc ji hraje Ornella Muti? Nakonec mi to přišlo stejně takové jednoduché a hlavně se snahou působit zbytečně umělecky. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Začátkem musím podotknout, že jsem viděl tu "bad English dubbed" verzi, která je asi o některé erotické scény kratší. Ornella je tu nahá, stejně tak Eleonora. Děj je ale hrozně nevýrazný, postavu matky bych škrtnul a z otce udělal většího svůdníka. Objektivně vzato je tu Ornella asi nejhezčí ze všech filmů, které jsem s ní zatím viděl, což ovšem zároveň neznamená, že má nejhezčí roli. Daleko víc sexy je tady a tady. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak takový ten erotický sen postarších pánů, že se do nich zblázní mladá kráska, zde tedy lehce krytý formou psychologického filmu. Bohužel, je to, navzdory všemu erotismu, film občas trochu nudný. Jiní tvůrci se se stejným tématem popasovali poněkud lépe - zde a zde. Ovšem ta dvojice krásek, ta jednomu udělá. Takže za ně a za vášnivou scénu v zubařské ordinaci,kteroužto scénu našinec musí obdivovat, neb jej v takové ordinaci tělesné touhy valem opouštějí, slabé tři hvězdičky. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama