Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý čtyřicetiletý farmář Elia je nepříliš milé povahy a jeho vztah k ženám též není zrovna ukázkový. I přesto miluje vše živé, šlapání vína a život na vesnici. Jedné bouřlivé noci musí proti své vůli ubytovat krásnou Lizu Silvestri, jejíž auto se porouchalo, když projížděla kolem jeho sídla. Znechucená arogancí a nesnášenlivostí svého hostitele se Liza jej rozhodne zkrotit. Hledá jednu záminku za druhou, aby mohla zůstat co nejdéle. Pro městskou rozmazlenou dívku není vesnice to pravé, ale dělá vše pro to, aby Eliu okouzlila. (Amarylliska)

(více)

Recenze (10)

rbrandt183 

všechny recenze uživatele

Neprišlo mi to moc romantické a vtipné už vôbec nie. Réžia na úrovni prvého ročníka filmovej akadémie, scenár slabý až hrôza. Takže celé zle, tento film si nezasluhuje žiadnu pozornosť. No, teda okrem jednej scény, kde si toho Ornella celkom dosť odložila. Prečo by to ale robila, ak by sama tomuto projektu neverila? Niečo na ňom predsa muselo byť... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dvojice, která mě vždycky pobaví. Ať je Adriano Celentano bláznivě zamilovaný, nebo jako nesnášenlivý protiva, tak jeho postavy jsou uvěřitelné a vtipné a musím přiznat, že mám pro jeho komiku, i pro něj samotného slabost. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s krásnou Ornellou Mutti a charismatickým Adrianem Celentanem, jehož jsem znal z podobného snímku Zamilovaný blázen. Děj filmu?: Sen každého muže. Neuvěřitelně nádherná žena se cpe chlapovi do postele a on ji odmítá, no není to blbost? Není! V téhle velmi povedené buranské komedii to funguje. Neskutečně jsem se bavil a film mě dostal do velmi dobré nálady. Nádherná pohádka nejen pro vidláky a burany. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Italská komedie nabízející jednodušší zábavu a situační humor. Neotesaný hrubec samotář z vidlákova a k němu městská pohledná slečinka, která se do něj zabouchne. Kýčovitý humor, který nabízí několik vtipných situací, ale často se dostává za hranu dobrého vkusu. Adriano Celentano mi až nápadně připomíná Vin Diesla a toho zrovna moc nemusím. Váhám mezi 2-3 hvězdy. 48% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama