Reklama

Reklama

Resident Evil: Underground

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Horor
Itálie, 2012, 11 min

Obsahy(1)

Jill (Desiree Cesarini) pomáhá Alici (Serena Cacage) najít cestu do podzemí. Alice je však napadnuta nejen lidmi nakaženými T-Virem, ale musí čelit i vojenské jednotce, která ji chce také zabít. Jill je však také napadena a obě ženy tak bojují o svůj život. (Terva)

Recenze (12)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl mnohem větší amatérské sračky, které se snaží svést na vlně známých her, nebo filmů. Tady to zas až tak hrozné nebylo. Je sice pravda, že kameraman by určitě Oscara nedostal a ten roztřepaný obraz sral nehorázně i mne, ale dějově to nejhorší nebylo. Tedy co se akční stránky týká. Trochu si tu všichni zablbli s pistolkama a sapíkama, přimíchali do toho zombie, dodělali krvavé cákance a zvuk střelby…Jen si nejsem „jistý“ zda pokud máte tlumič, vydává střelba zvuk, jako kdybyste pálili z kulometu…To se těm Taliánům moc nepovedlo. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale naprosto neefektné a neefektívne. Chcel by som vedieť, či to mala byť pocta hraným celovečerákom, alebo len ukážka toho že ,,my to vieme lepšie pán Anderson,,! Každopádne to zlyháva v oboch prípadoch. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, amatérskej shit jak sviňa. Nevim, kteří nadšenci to natočili, ale jestli to mysleli jako tribute k filmům s Millou Jovovich, tak to trochu pokadili. Když se na to divám, tak mě napadaj tyhle věci: co to má Alice na hlavě za čupřinu? Jsou tvůrci takoví zoufalci? V Itálii uměj pořádně dělat jenom zmrzlinu. Alice mi nepřijde jako akční hrdinka, ale jako obyčejná uposraná ženská s pistolkou. Kamera se snaží napodobovat záběry z filmů, ale vázne a zasloužila by si zašlapat do betonu. Děj natolik jednoduchej, že asi nějak souvisí s inteligencí tvůrců. Prostě trapná fanouškovská snaha... Nechápu, co takovej film na ČSFD vůbec dělá... ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nechejme stranou, že vůbec nechápu, co dělá taková amatéřina na CSFD. Překousneme i to, že dělat fan film Resident evil podle Andersonových sraček s Mílou a ne podle hry, je zoufalost k pláči. Takže co tu máme jinak? Abnormálního retarda za kamerou. Nevím, jaký je problém, alespoň během dialogu použít stativ, nebo dát kameru do ruky někomu, kdo má pevnější ruku. Asi si řekli "bude to přirozenější". No co už, jenže u akce je to mnohem horší. Je mi jasné, že ne každý nadšenec má doma koleje, jeřábní techniku a podobné serepetičky pro kameru v pohybu, takže ji prostě musí držet v ruce a kamera se tak bude třepat. To akceptuji. Ale že nějaké s prominutím hovado bude s kamerou třepat SCHVÁLNĚ, to už je na zabití. Jde nejspíš o takové to typické bezpáteřní uvažování "je to tak ve filmech a dodává to na autenticitě, tak to tam dáme", přičemž je jim úplně jedno, že nejde nic vidět a že při záběru na střílejícího vojáka, kdy se kamera třepe doleva, doprava, nahoru, dolů, náklon ve směru a protisměru hodinových ručiček, to už působí jako parodie, či soutěž o nejrozmazanější záběr. Ale dost o kameře. Dámy a pánové, přichází zlatý hřeb večera. Executioner majini (pro fanoušky halyvůdského šitu - Axeman). Ve chvíli, kdy se objevil na scéně, jsem s tváří ve dlaních začal přemýšlet o lidské soudnosti, kde má hranice, jak vůbec funguje. Jestli je to nemoc, kterou jsou postiženi všichni, kdo se na tom podílejí, nebo je nakažen pouze jeden a ten pak zmanipuluje ostatní. Dosti polemizování - je to prostě tlusté prase v ZELENÉM pyžamu. Kdo neviděl, neuvěří. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečná amatérská copysračka Resident Evilu. Nejvíce mě pobavil ten obří květák co nosí Alice na hlavě! A pak jsem si položil otázku... opravdu musí být každá kokotina z youtube na čsfd? - 0% (za ten obří květák dávám 0,0001% navíc)! ()

M1911 odpad!

všechny recenze uživatele

Když už mají potřebu točit amatérský RE, tak ať se aspoň drží herní předlohy proboha! Už na tu debilní Alice začínám mít alergii. ()

Ali-eN odpad!

všechny recenze uživatele

RE je predevsim skvela hra, na ktere se chtel prizivit Hollywood a krmi nas tim otresnnym serialem s Milou Jovovich, kde pribeh je uplne mimo herni realitu, coz by ani nevadilo, kdyby aspon za neco stal. Taky jde videt, ze hned po prvnim dile, kdyz se vzdaly hernich realii, tak sel pribeh do kytek. Mnohem lepe jsou na tom anime filmy [url=http://www.csfd.cz/film/286650-resident-evil-zatraceni/]Damnation[/url] a predtim [url=http://www.csfd.cz/film/239093-resident-evil-rozklad/]Degeneration[/url], nez cely ten podivny serial se jmenem Resident Evil. ()

Reklama

Reklama