Reklama

Reklama

Technická mysl

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2012, 4 min

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Magnetické pole, magnetická jádra, kryt, vinutí." V tomhle asi každá technická mysl pozná hru na kytaru. Mě tedy souvislosti a vztahy mezi čísly vždycky dost bavily, takže se na tento snímek dívám s porozuměním, ale přesto mi to dost připomínalo samoúčelnou exhibici. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Talent tam někde je určitě, ale měl by být projeven čímkoliv jiným, než nechutnou 3D animací, která není-li k dispozici opravdu dost prostředků, vypadá prostě vždycky blbě, alespoň co se lidských bytostí, tváří, nebo předmětů týče, tam kde se oběvují jen čísla s nějakým tím efektem je to celkem snesitelné a hudba tomu dotváří potřebnou dravost. Jako technický cvičení, proč ne. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po grafické stránce to ujde, ale po té filmové to je nepovedené a dost o ničem. Jako krátký film to prostě nefunguje. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Co se animace a hudebního doprovodu týká, tak to byl vcelku slušně udělaný animovaný kraťas, nicméně ve výsledku nic moc říkající. Technickou mysl ocení nejvíce spíše matematici a lidé zabývající se celkově čísly. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Technické myšlení je takovým druhem vnímání a zpracování údajů, kdy se pozornost více soustředí na prvky a jejich strukturu a spojitosti, než na samotný obraz, který je základem vnímaného. Teprve pak se z prozkoumaných jednotlivostí skládá potřebný celek. Je to velice účinné myšlení, které by však nemělo zcela nahrazovat intuitivní a realistické myšlení, i když okolní technizovaný svět člověka k tomu tlačí. ____ Krátké, výstižné a srozumitelné. Autor má potenciál. K vidění: http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/technicka-mysl nebo http://www.youtube.com/watch?v=klOQpsiUtCQ ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být ? xDDD autor má asi nějákou velkou zálibu v počítání xDD Mohl by mi klidně poskytnout doučovaní a já mu za odměnu zvýším hodnocení !!! xDDD No neber to !!! ()

Reklama

Reklama