Reklama

Reklama

Nečekaný nepřítel

  • USA Bad Behavior (více)

Obsahy(1)

Najväčšiu hrozbu pre mladú opatrovateľku zjavne predstavujú tí, ktorých sa snaží zo všetkých síl chrániť – deti! Keď pôvabná Zoe (Hallee Hirsh) súhlasí, že počas noci dohliadne na deti na pohľad ukážkovej rodiny zo susedstva, jediné, čo jej nie je celkom pochuti, sú prehnané prejavy neželanej náklonnosti tínedžerov Tylera (Austin Rogers) a Jacka (Jeremy Dozier). Zrazu sa však ocitne v nefalšovanej nočnej more všetkých opatrovateliek – preberie sa totiž čímsi omámená a mierne dezorientovaná v zamknutej kúpeľni, v ktorej je uväznená s dvoma mladšími zverencami. Po niekoľkých neúspešných pokusoch o útek si Zoe uvedomí, že nič v tomto dome nie je také, akým sa na prvý pohľad zdá – a že zjavne nie je prvou opatrovateľkou, ktorú čaká táto drsná lekcia! (TV Markíza)

(více)

Recenze (6)

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Rodinné vztahy, popsané v obsahu, jsou poněkud pomotané. Jack není Tylerův kamarád, ale jeho a Gracin bratr. Opatrovnice tutíž hlídá tři sourozence, z nichž oba bratři jsou zhruba v jejím věku. Už to je naprostý nesmysl, který snoubící se s nelogičností jednání postav, dodávají snímku hořkou pachuť amatérského díla. Pokud přidáte nesympatické herce a katastrofální scénář s opět nelogickými dialogy, navíc s nedotaženým koncem, nezanechá tento snímek ve vás žádné emoce. ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Popis k tomuto filmu je uplne mimo. Jack je brat tych dvoch deti a je vysinuty. Je to ako take rodinne tajomstvo. Cely film je jedna velka somarina. A ak mi niekto vysvetli preco si ten magor sam sebe odpiloval ucho ??? Ved on akoze usi odrezaval preto aby sa presvecil ci maju dotycny čip. Tak preco si ucho odpiloval sam ???????????? A mimochodom cely cas som rozmyslal ci je to naozaj Terminatorka Linda Hamilton. A preboha ta sexi terminatorka je teraz vypasena tucna starena. Co preboha so sebou robila? Radsej ju takto nevidiet. ODPAD ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Za mě docela zajímavý thriller. Ano, není tu žádná pořádná akce. Téměř celý děj se odehrává v koupelně. Tady jde hlavně o vcítění se, o emoce, o pochopení... a to pak hned naskakuje husí kůže. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Máte chuť se podívat na thriller? Špatná volba. Máte chuť se podívat na film? Špatná volba. Máte chuť se dívat do zdi? Rozhodně lepší volba než se ponořit do imbecilního a o ni čem pojednávajícím filmu, aneb proč se Terminátor z budoucnosti nerozhodl raději vyvraždit rodinu Sarah Connorové v TOMTO filmu.:( Napětí zprostředkovává drncání do bezpečně zavřených dveří a rozkrývání "tajemství" na záchodě, kam výsledek rovněž patří.... ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Nudný příběh odehrávající se v koupelně. Hrozné herecké výkony, nudné dialogy a plno nesmyslů. Jeremy Dozier vypadal jako naducaný slizký hlupáček s Holywoodským úsměvem , Austin Rogers by se spíše hodil do ,, Prci, prciček´´ a Hallee Hirsh už mi nikdy sympatická po seriálu ,,Let 29´´ nebude. Děsný děj a příšerný závěr, který mohl být víc rozvinutý a dotažený k spokojenosti diváka. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Burbanku v Kalifornii. (reich)

Reklama

Reklama