Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (131)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá žena jedného rána zistí, že hnije za živa. Miesto toho aby navštívila lekára, trpí medzi "štyrmi" stenami obrovskými bolesťami a - sexuálne neukojeným apetítom. Originálny, no zato logiku postrádajúci (takmer nemý) snímok určený pre hŕstku fanúšikov hororo drámy, pre ktorých je úchylnosť, zvrátenosť, bezproblémovým konzumovaním párku v rožku. Podaktorí píšu, že amatérsky. No, len kvôli tomu, že kamera možno nie je najdokonalejšia, určite nejde o amatérsky film. Toto označeniu by sa hodilo prirovnať kopec iným snímkom! Tí, ktorí len z ťažka vzhliadli filmy, ako "Ľudská stonožka, či "Martyrs", "Thanatomorphose" by sa mali vyhnúť (stíhačkou!) obrovským oblúkom. Opakujem, toto nie je pre každé oko diváka. Jedným slovom, výstižne povedané, (akoby môj brat povedal) - "humáč". Fakt som musel pár krát odvrátiť zrak. Záver fascinujúci. "Thanatomorphose" je síce dejovo slabšia, ale zato o dosť drsnejšia "kópia" Contracted - 70%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Hodnotím trochu alibisticky jako průměr, protože mi nedá neocenit originalitu a červoidní nechutnost snímku. Na druhou stranu, až se budu chtít čumět na nahý lidi, kozy, kundy a péra, tak si pustím nějaký výživný péčko, kde aspoň ty kozy nebudou malý, kundy zarostlý a a péra zplihlý. Pomalé tempo je vyloženě k hovnu, páč o atmosféře se moc mluvit nedá, obrovsky mě rozčilovaly kontrastní zvukové stopy, kdy jsem musel film sledovat s prstem na ovladači, abych slyšel těch pár dialogů, resp. neohluchl u hudbou podbarvených scén. I přes vyjmenované nedostatky rozhodně nemám po skončení z filmu shitózní pocit, takže jo, dávám zelenou se značkou humus v originálním balení. Prostě mladá ženská se rozloží v bytě zaživa, toť vše. 60% ()

Reklama

verbal

všechny recenze uživatele

Po Lidských stonožkách další hnisavý kandidát na Zlatý mokvavý vřed festivalu Patologického perverta, který zdejším narušeným filům, fágům a lálum evidentně opět pomohl od erektilní dysfunkce. Vždyť co může být vkusnějšího, estetičtějšího a více inspirujícího než devadesát minut v reálném čase sledovat pomalu postupující nekrózu a dekompozici nějaké odpudivé krávy se všemi těmi rozkošnými, vzrušujícími maličkostmi jako například odlupování shnilé kůže, vytrhávání zubů z tlejících dásní a nehtů z rozbředlých lůžek a dalších velmi detailně podaných dobrůtek. No, nechtěl bych vidět vaši lednici. Hodnotit opět nebudu, jsem však neochvějně přesvědčen, že cokoliv nad tři je na hospitalizaci, nejlépe do jedné polstrované cely s panem Falardó, kde byste si mohli vzájemně ukazovat ohnívající přirození a házet po sobě červivýma hovnama. ()

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Skvěle podaný poselství publiku. Ta deprese, rozklad. Má to hloubku. I když rozhodně nejsem typ člověka co by si tyhle ,,artovky'' užíval, bavila jsem se. Jen to nemuselo bejt až tak tragicky loudavý. Spousta skvělejch humusáren, obzvlášť super ta scénka kdy si slečinka sere ve stoje na nohy rozložený střívka. Kvalita make upu a efektů, 50 na 50. V jednu chvilku profi práce, v druhou amatérismus. Každopádně víc takovejch prasáren, odvahu cenim a čtyřhvězda je na světě :) Jo a ještě bych zapoměla. Další plus za obsazení herců s tetováním :) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Občas mám pocit, že by sa hodilo zaradiť nový žáner „úchylnosti“, aby sa nemusela každá zvrátená kravina radiť pod horor. Ja viem, že to tam bla-bla tak nejak patrí, ale osobne mám rád, keď je v tom nielen hnus, ale aj iné hororové prvky, prípadne keď sa to aspoň natočí tak (prípady typu Srpski Film či Human Centipede), že to trochu dáva aj zmysel a nevyzerá to iba ako lacná, prvoplánová zvrátenosť. Vydržal som však do konca a napokon sa to v závere aspoň mierne zlepšilo, takže tie slabšie 2* dám, hoci mi to z väčšiny prišlo bohovo nudné... ale 100 ľudí - 100 chutí. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama