Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Juliette je, stejně jako několik jejích spolužáků, zamilovaná do paní Smolenské, učitelky výrazné stylovým oblékáním a nevázanými a provokativními mravy v její třídě. Juliettino okouzlení se brzy zvrhne v posedlost, která násilně odkrývá skutečnosti o dívce i její učitelce. (Gaytitulky.info)

Recenze (4)

miawallacova 

všechny recenze uživatele

snímek neurazí a ani příliš nenadchne, fajn na středeční dopoledne a procvičení jazyka, ale na konci jsem zapomněla co vlastně bylo na začátku filmu... První láska do učitelky zažila každá z nás a připomínat si to nechci. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Na to, že to trvalo hodinu a půl, to bylo docela nekonečný. Žulijet byla na přesdržku tak nějak od začátku, a jak to pokračovalo, tak čím dál víc. Proč je to přiřazeno k tagu lesby, nějak moc nechápu, tady o takovém vztahu nemohlo být řeči. A co viděla na pančelce, mi taky nějak moc jasný není, mě teda připadala spíš jako ne zcela povedenej "potuněnej" chlap... No, na osmisté hodnocení jsem si moh vybrat něco lepšího. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Obsah ze serveru gaytitulky.info: "Dvanáctiletá Juliette je, stejně jako několik jejích spolužáků, zamilovaná do paní Smolenské, učitelky výrazné stylovým oblékáním a nevázanými a provokativními mravy v její třídě. Juliettino okouzlení se brzy zvrhne v posedlost, která násilně odkrývá skutečnosti o dívce i její učitelce." Nevím, čekala jsem vzhledem k obsahu trochu víc kontroverze, místo toho se mi dostalo pozvolné studie dvanáctileté holky, která prožívá poprvé pocity jako platonická láska, sexuální tápání, žárlivost apod. Dlouhé záběry beze slov mě nudily. Jakmile se ale na obrazovce objevila pančelka Smolenská, šla křivka zábavnosti o něco výš. Nevím, co by na to řekli někteří puritánští rodiče, ale ta ženská měla šťávu, ani se malé Juliette nedivím. 50% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama