Reklama

Reklama

36

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Šestatřicet je snímků na klasickém analogovém filmu, šestatřicet je záběrů v tomto pozoruhodně citlivém a svobodomyslném thajském snímku. Ten sleduje mladou Sai, která se vydává po stopách ztracených fotografií, neboť má dojem, že spolu s nimi přišla o část své paměti, a tedy i identity. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

iz67 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by se mi film nelíbil. S tím nulovým dějem dokázal autor udělat opravdu hodně. Navíc těch 68 minut je opravdu fajn. Takže taková houpavá přijemnůstka, kterou ale vidět nemusíte. (Rozhodně to však není drama!) ()

kostej_ 

všechny recenze uživatele

Každá myšlenka filmu reprezentovaná krátkou scénou záměrně dusící téměř jakýkoli děj vyjádřena s použitím co možná nejmenšího množství prostředků představuje spektrum problémů, se kterými se potýká každý, kdo má co dočinění s dokumentováním skutečnosti. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Krehký príbeh rozdelený do 36 minikapitol poskladaný z 36 statických záberov, ak nepočítam vstup do nich, obsah mal naozaj iba 36 záberov. Príbeh rozpráva o fotografke ktorá fotí interiéry a exteriéry pre filmový priemysel. Oni si potom vyberajú na ktorých miestach sa bude nakrúcať. Dievča si takto fotí niekoľko budov z jedným chlapcom s ktorým potom stratí kontakt. Po dvoch rokoch si však uvedomí, že im bolo spolu fajn a chcela by ho opäť nájsť. Jednoduchý a príjemný dej ma začal baviť až pri konci, čo je škoda lebo ide o skutočne zaujímavý počin a tá hodinka prešla naozaj rýchlo. ()

nichts 

všechny recenze uživatele

asociace very sad pictures production s pop pictures production, už něco vypovídá o tom jaký to je povedený kousek. K různým příjemným překvapením patří například, když se celá scéna odehrává mimo záběr a přitom je to skvělé nebo velice rozkošné naladění jež zůstane v divákovi. Vzhledem k tomu, že film má jen 36 záběrů, je asi poněkud zbytečné vyzdvihovat skvélé rámování, které se odráží i ve výtečné kvalitě těch nekolika fotografií jež se objeví v záběru, už kvůli kterým film stojí za zhlédnutí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama