Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Slade má neobvyklou vlastnost - dovede cestovat v čase. Muž se přenese do roku 2035. Ukáže se, že Země byla ovládnuta mimozemšťany, kteří se na naší planetu dostali přes otevřený portál. Jack se následně vrací do roku 1998, aby zničil zařízení, které způsobilo vyhlazení lidstva. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Cestovateľ v čase a priestore sa dostane do roku 2035, kedy je svet po apokalypse a vládnu mu blázni, vytvárajúci mimozemské mutácie. On sa tomu rozhodne zabrániť a vycestovať do času, kedy by bolo možné tomu predísť. No, to zase bolo utrpenie... Ohavne natočený, amatérsky pokus o sci-fi horor, kedy z každej scénky a z každej vety od každého neherca vyskakuje odporná primitívnosť, až sa sám divák cíti trápne, že to vôbec pozerá. Ale nadšencom CZ/SK amatérskej hororovej tvorby sa to možno páčiť bude, pretože to je v podstate na takej úrovni. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které byste si v žádném případě neměli nechat ujít, ovšem existují i také (a že jich je), kterým je lepší vyhnout se velkým obloukem. Jenže já mám v sobě asi jakýsi magnet, který tyhle film prostě přitahuje do mé filmotéky. Náhodný výběr rozhodl a já nestačil zírat, na jakou že blbost to zase čučím. Jde o velmi zvláštní film, který si však úplné zavržení nezaslouží. Jasně, všechno je až moc amatérské a chaotické, ale autorovi (Christopher James Miller) nelze upřít jistý druh „kreativity“ – navíc bylo patrné, že je zřejmě velkým fandou Šíleného Maxe… Dokázal ukuchtit vskutku těžko stavitelný chaos, který dohromady moc nedával smysl, většina zúčastněných předvedla otřesné herecké výkony a jen málokdo to shlédne opravdu celé (bez rychlého přetáčení – já to vydržel). Nicméně se tu objeví i několik zajímavých momentů, speciálních triků (masek) a slušný hudební a zvukový doprovod. Což je taky důvod, proč tomu ten ODPAD prostě nedám. Docela by mě zajímalo, kde posbíral to panoptikum a jak dokázal překecat ty ženské, aby se tu svlékly. I když mám takové podezření, že šlo spíš o lehké děvy, než že by někdy studovaly herectví… ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama