Reklama

Reklama

Úžasná rybička

(festivalový název)
  • Česko Neobyčejná rybka (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claudia, mladá žena pracující v supermarketu, je jednoho dne hospitalizována s podezřením na zánět slepého střeva. Na vedlejší posteli v nemocnici leží Martha, postarší svobodná matka čtyř dětí, která trpí vážnou chorobou. Během pobytu v nemocnici se obě ženy sblíží a Claudia nakonec nastoupí na pozici ošetřovatelky Marthy. Postupem času jejich vztah překračuje profesní hranici a Claudia se stává důležitou součástí rodiny. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Brylin 

všechny recenze uživatele

Mladá osamělá Claudia se v nemocnici náhodou seznámí s vážně nemocnou Marthou. Nevinné pozvání na oběd se nakonec vyvine v hlubší vztah s celou její rodinou, s každým jejím jednotlivým členem, a Claudia pomalu nachází své místo v životě. Líbila se mi bezprosřednost hereckých výkonů, zvláště empaticky prožitá postava Claudie v podání Ximeny Ayaly. Pěkné tři hvězdičky. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

80% ...Tak ako v živote nie vždy poznáte začiatok či koniec debaty, tak aj tento film nechával kúsky príbehového puzzle vynechané a pôsobilo to veľmi autenticky. Navyše, veľmi prirodzené a dojemné. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama