Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár po nehodě na skútru uvízne v lese a musí čekat než dorazí pomoc. Situace se obrátí k horšímu poté co zmizí Emmyn přítel a ona musí bojovat nejen s nástrahami přírody, ale i tajemným lovcem, který ji v lese sleduje... (cezero)

Recenze (13)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tahle nic neříkající Žánrovka nesouvisející s Hororem či Thrillerem byla pro mně Urputné Martýrium!! Kdyby film měl být Dokument o krásné zasněžené Krajině, tak budiž, ale TAKHLE NE!! Po půl Hodině zcela zmizly Dialogy a vzniklo Totally, Deaf, Boring MOVIE! Scénář byl napsán během noční Šichty na stranu A4! Ve filmu se téměř neukázala ani KREV, pouze mně proudila v žilách nedočkavostí, kdy tenhle Zmrznutý Film Zkončí !! Doporučuji snad jen lidem, kteří mají problémy se spaním a došly jim tabletky !! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Sama netuším , za čo ten druhý bod. Nezmysel, pokračujúci v trende Frozen 2010 / 011 / 012 / 013....X. Tento prisypal do roztopeného snehu vrece noviniek , no keďže musím vycestovať za snehom do zahraničia, tak toto ešte zmáknem. ( všimol si niekto ten " make pup " na Brit maske ? ) Myslím , že by mala ostať v TV prehánkach. Scenár som presnowboardovala a snehom namokvané dialógy nespomínam. Mrazený úžas ! Veď stačí prečítať obsah a je vymalované...do úplného vyblednutia. ()

Reklama

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Rozmohla sa vo filmovom svete koncepcia takéhoto príbehu a už to naozaj začína byť vo väčšine prípadov trápne. Toto zatiaľ vyhráva na celej čiare. Okrem toho postavy aj herci stáli za konyov kokot (takže vlastne musím dať aspoň jednu hviezdu za výber hercov - nemali určite žiaden problém úplne sa zžiť s postavami). To chaotické behanie po lese a akože strašidelné scény, to je celé naozaj strašidelne debilné. ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

tu by som uviedol pozitíva (lebo filmy treba pozerať, nie od nich odrádzať) : herečka je sympatická a príjemne realistická (i keď, v dvoch momentoch som si nebol istý, či sa usmieva alebo trpí); trpácky chlapík aspoň po polovici dohrá; v závere príde osviežujúci zvrat a film má celkovo použiteľné napätie. Ked nevypnete po tretej minúte, už to dajte do konca ! TU negatíva, resp. smiešnosti: Mohlo sa popracovať na reálnosti rozbehnutej situácie - v danej klíme by nemohli ležérne odhalení vybiehať zo stanu niekoľkokrát za večer / tú ich zázračnú termosku by som chcel mať ! / spôsob vykurovania, aký si zvolili zrejme je natoľko rozšírený, že už sa vyrábajú stany z nehorľavej syntetickej tkaniny/ ohník vždy výdatne plápolal (celú noc), no nikdy nebolo vidieť nachystané drevo/ keď slečnu napadlo použiť na rozhorenie benzín zo skútra, naliala ho priamo do ohňa (spomeňme si na fintu uja Willisa v smrtonosnej ;) Verdikt je ale pozitívny a odporúčam ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ač by tou dobou Emma byla radši někde u moře, pro svého milého Mikea udělá cokoliv. I pokud to cokoliv rovná se výlet do divočiny spojený s projížďkama na sněžném skůtru, spaním ve spacích pytlech a vůbec cokoliv, co má k moři hodně daleko. Ale ani při očekávání nejhoršího Emma netuší, co vše se může stát, když se při jedné z projížděk s přítelem vybourají. A když poté Mike zmizí, musí se Emma spolehnout sama na sebe ... Vzhledem k tomu, že mám ke krásné zasněžené krajině vztah velmi podobný jako hlavní hrdinka (to znamená, že nejkrásnější zasněžená krajina je na obrázku, který si člověk prohlíží někde v teple), chovám k filmům jako je tento zbožnou úctu, a fakt si nedovedu představit, jak bych se za dané situace choval (jo kromě jedný věci, dneska už má GPSku i ten nejblbější mobil, a signál je i v té největší pustině, takže bych se asi dokázal najít). Ale zpět k filmu - jak píše ricci.s, že pointu uhodne každý dement v první třetině filmu, tak jsem rád, že nejsem jako každý dement, páč mne pointa došla ve stejné chvíli, jako hlavní hrdince (divný, co?). A i celkově se mi tento film docela líbil, a kdyby každé béčko bylo takové, tak by byl svět určitě mnohem lepší místo :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama