Reklama

Reklama

Milovaná

(festivalový název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kundan potká dívku Zoyu a zamiluje se do ní na první pohled. Neodradí jej příslušnost k jiné kastě, ani dlouhé odloučení, když Zoya odjíždí studovat na univerzitu. Po osmi letech se Zoya vrací do rodného města, už je zamilovaná do někoho jiného a Kundana ani nepozná. Ten je však odhodlaný o Zoyu bojovat a znovu získat její srdce. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle není směs masala, ale nepovedený guláš, který se navíc špatně tráví. Celou dobu jsem se snažila porozumět, naladit se na stejnou notu jako Dhanush, ale ta jediná linka, kterou dokázal utáhnout potřeštěný kluk z Váránasí, byla mnohokrát zabita dalšími a dalšími vrstvami nepopsatelného WTF. Pomalu ztrácím víru i v Sonam Kapoor i Abhaye Deola, kteří v životě sice zřejmě měli příležitost stát se těmi Shahrukhy, Katrinami, Salmany, Amitabhy nebo Rajnikanthy, ale teď je jim souzeno hrát jen jejich stíny a k těm pravým *ollywoodským bohům se jen modlit. #festivalbollywoodskehofilmu ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Skvělý herecký výkon Dhanushe a překvapivě dobrý výkon Sonam Kapoor, půvabná hudba a vizuálně pěkná první půlka. Tam plusy končí, protože všechny postavy byly docela pošahané. Taky je přítomno spoustu sexismu, na který se ale neupozorňuje, prostě je tam přítomen jako běžná denní realita. Chápu, že ne každý film může být osvětový, ale stejně tak existují určité hranice. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film v nie síce veľmi láskavých kulisách Váránasí a Dílií ale s peknými piesňami aj keď tanca tu je veľmi málo. FIlm o láske, osudovej, silnej a neopätovanej. Kundan miluje od detstva Zoju, silno túži aby mu lásku opätovala, ona sa však zamiluje do Akrama, Bindiya miluje Kundana, každý tu miluje niekoho, kto mu neopätuje lásku okrem Zoji a Akrama, ktorých však rozdelí smrť. Smutný, tragický príbeh o láske akými rôznymi spôsobmi ľudia milujú, ako sa vyrovnávajú so sklamaním v láske, beznádejou a nešťastím. Napriek tomu, že sa milujú alebo sa aspoň majú radi ako priatelia si ubližujú, spôsobujú žiaľ a utrpenie, mstia sa a odpúšťajú si. Rozhodne nečakajte happy end, ale niektoré filmy proste happy end mať nemôžu. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Tento film poněkud klame tělem. Hlavní hrdina je totiž psychicky narušený muž, stalker, který je schopen citového vydírání a krutosti, aby získal, co si jeho citlivé srdíčko zamanulo. Ačkoliv se obávám, že to takto nebylo míněno. :( ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Teda! Překvapila mě rozdílnost hodnocení ve světě a tady. Zatímco tady je to hluboko v modrých číslech...ve světě je film hodnocený řekl bych velice dobře. Na IMDB skoro 8/10...K tomu jsem narazil na fajný soundtrack tak si říkám mrknu na to. Neměl jsem žádné očekávání.....každopádně končím s filmama ve kterých hrajou holky z početného Kapoorovic klanu....Normální zdravý chlap se musí na první pohled vždycky zamilovat a moje srdce už se nemůže štěpit na víc malých kousíčků abych je mohl platonicky milovat všechny ve všech filmech ve kterých výborně hrají. Když odmyslím to přepálené zapojení politiky..které ale stejně tak chápu ve spojitosti s Indií. Víc než bollywoodský film to připomíná Řeckou tragédii. Jednu z nejkrásnějších tragédií které jsem kdy viděl. Mnohem horší druh tragédie pak vidím tady v publiku které si to na čsfd našlo. Dhanush byl výborný a tenhle film si zaslouží lepší čísla... "meri har dushwaari bas tum tak" ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama