Reklama

Reklama

Smrt On Air

Trailer

Obsahy(1)

Amatérský psycholog provozuje pirátské rádio "Nighthawk", v němž každou noc vysílá pod přezdívkou Doktor Rock. Jednou do jeho pořadu nečekaně zavolá sériový vrah "The Night-Slasher". A Doktor Rock teď musí zabránit další vraždě. Sériový vrah "Nightslasher" řádí v ulicích a je nezastavitelný. Skrývá se před policií a pro veřejnost představuje velkou hrozbu. Jedině Doktor Rock, moderátor pirátského rádia, ho může dostat z úkrytu. Doktor Rock se vysmívá neschopnosti policie zabránit těmto děsivým vraždám a ptá se, jestli “je opravdu tak těžké” zastavit Nightslashera v jeho běsnění. Záhy však dostane na svou otázku odpověď. Když mu vrah zavolá do jeho nočního pořadu a udělá jej zodpovědným za smrt další oběti, Doktor Rock se ocitá v zajetí vražedné hry na kočku a na myš. Čas kvapí a dokud Doktor Rock nepřijde na způsob, jak vraha zastavit, Nightlasher udeří znovu. Doktor Rock se musí rychle rozhodnout, jak daleko je pro záchranu další oběti odhodlán zajít. Nebo se snad stejně jako vrah nezastaví před ničím? (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

oRi11 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení nebylo mé očekávání moc velké. On Air, ale příjemně překvapil. Příběh byl na svůj žánr zajímavý, obsahoval zajímavé zvraty a slušné napětí. Má sice i slabší místa, ale určitě stojí za zhlédnutí. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné!!! Moderátor rádia byl větší úchyl, než sériový vrah, který obětem odsekával části těla. A to už ten moderátor byl nesympatický zmrd na první pohled. K tomu všemu se ve filmu objeví starý, tlustý a líný policajt a banda ubožáků v hospodě. Divím se, že Cinemax (HBO Europe s.r.o.) takovou sračku zakoupil a pustil do éteru. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama