Reklama

Reklama

Dobrej policajt

(seriál)
Trailer

Epizody(4)

John Paul Rocksavage je pochůzkářem v centru Liverpoolu. Když někdo zavolá policii, Rocksavage vyráží do akce a setkává se tváří v tvář se všemi extrémními podobami života. Ale když během služby brutálně a zákeřně zavraždí jeho partnera Andyho, Rocksavage zjišťuje, že má náhlou potřebu překročit všechny hranice a zasáhnout proti zločincům takovým způsobem, jaký si předtím nedokázal představit. Ze strážce zákona se stává někdo, kdo ho porušuje. Už není cesty zpět. Případy jsou najednou vyloženě osobní záležitostí. Rocksavage prosazuje vlastní představy o spravedlnosti a přitom se musí vyrovnat se svými vnitřními démony. Nezabíjí náhodně, ale systematicky... Dobrej policajt je stylové kriminální drama s nečekaným koncem. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

"Chcem vrátiť čas. Chcem začať odznova. Ten deň, keď som ich uvidel na pláži...ten deň keď zabili Andyho. Chcem, aby ten deň začal odznova." Áno v teň deň to všetko začalo a zároveň aj skončilo všetko čo bolo doteraz. Policajt John Paul zablúdil do slepej uličky vlastných činov a rozhodnutí, z ktorej už niet návratu. Dostojevkého Zločin a trest v inom šate, alebo v podstate jednoduchý námet, ktorý zase raz Briti dotiahli k dokonalosti. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Teda takhle nejednoznačného hrdinu aby jeden pohledal... Další z řady vynikajících britských minisérií, z poslední doby mi to hodně připomnělo výtečné Happy Valley, i tady je hlavní postava vyobrazena trochu jako mučedník, někdo, s kým by jste si svůj život měnit rozhodně nechtěli. Jako velké plus bych určitě uvedl už výše psaný charakter liverpoolského policajta John Paula (John, Paul, Liverpool... aha :-)) "Sav" Rocksavage, páč po dokoukání posledního, čtvrtého dílu vůbec nevím, co si o něm myslet... Temné, nekompromisní, avšak uvěřitelné- tak, jak to Angláni umí a tak, jak to má Ramirez rád :-) Jen ten zatrolenej konec, takhle ne, pane scénáristo... :-) ()

Reklama

klida 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý, nebo možná ještě lepší než to, ale stejně se nemůžu zbavit dojmu, že tomu něco chybí. Jestli by tím, ehm, X faktorem mělo být větší napětí nebo nějakým způsobem výraznější Brown. Jednoduše jsem do toho nedokázal, i přes nespornou kvalitu, nějak dostat, což by byl určitě problém, když by to mělo víc než čtyři díly. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Výborná minisérie o policistovi, který se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou. Určitě ne náhodou předčítá hlavní hrdina v poslední části svému nemocnému tatínkovi z Dostojevského Zločinu a trestu. Otázka viny, spravedlnosti, výčitek svědomí, to všechno se prolíná oběma příběhy a nutí člověka k nejrůznějším úvahám o tom, co je vlastně správně. Atmosféra je v obou případech stějně ponurá a depresívní. Příběh dobrého poldy je skvěle natočen, působí pravdivě , uvěřitelně a nepostrádá napětí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další policista z produkce BBC, který se prakticky nesměje, má osobní problémy a působí na diváka depresivně. Tentokrát se jedná o obyčejného liverpoolského pochůzkáře, kterému se vraždou jeho kolegy změní život. Seriálu dominuje Warren Brown, jemuž zdatně přihrávají vesměs méně známí herci, což ale nijak neubírá na kvalitě. Zamrzí snad jen příliš málo Stephena Grahama. Škoda, že se Angličané neodhodlali k pokračování. John Paul by si ho zasloužil. 80% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v Liverpoolu na autentických místech ve shodě s tím, co se odehrává s seriálu. (Yardak)

Reklama

Reklama