Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

honajz 

všechny recenze uživatele

Brutální komiksový krvák s černým humorem, který si bere vzor v Mad Maxovi i Sin City. A překvapivě drží pohromadě, některé černohumorné scény jsou skutečně vyvedené (nic pro slabší nátury, třeba souboj v přívěsu), ale hlavně je zde cítit nadhled tvůrců, kteří sebe ani film neberou až tak vážně, a tím jej odlehčují. Některé vtípky nebo repliky patří skutečně k tomu lepšímu. Pak je zde však pár ne moc vydařených scén a dokonce i nudných, časem i ta cákající krev začne být chvílemi nudná, a třeba závěrečný souboj má sice něco do sebe, ale člověk asi čekal i něco efektnějšího. Gary Busey nebo Beverly D'Angelo se filmem v podstatě jen mihnou, škoda. Zajímavý je nápad lovců manažerů, což je myslím tajný sen mnoha lidí, kteří pod podobnými týpky kdy dělali. Vtipné je i využití westernových prvků v moderní době - třeba zde místo dostavníku taženého koňmi máme skutečně velmi netradiční vozidlo. :-) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zfilmované comicsy mám hodně rád, ale tenhle mě skoro vůbec nebavil, protože mě nedokázal ničím zaujmout. Nezajímavý příběh, nudný děj, nezajímavé a nesympatické postavy a příšerná kamera. Nevím jak Bounty Killer vypadá na papíře, ale na "celuloidu" stojí dost za prd, řekl bych. Dvě z milosti - za žánr, za masky, za několik obstojných gore efektů a za dobrou scénu ze zvukotěsného kanclu na konci. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, u kterého je třeba vyloženě vypnout mozek. Likvidátoři nabízejí pár dobrých krvavých přestřelek sem tam zakončené epickými kily, sexy Mary Death a je to i sranda. Místy ovšem zklamou efekty a děj se někdy dá snadno odhadnout. Nemůžu si pomoct, ale docela dost mi pojetí tohoto filmu připomínalo populární hru od 2k borderlands...6/10. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Gore bráška podobně nápaditého a podobně slabého Six-String Samurai. Když se střílí, někdo hází nože a nebo rozprskává lidi bazukou, tak je to docela zábava. Mimo tyhle momenty je až moc vidět, jak celý film stojí akorát na nadsázce, několika průměrných hercích, rádobydrsných hláškách a krásné babě v titulní roli. Fešanda z plakátu je taky asi jediný pádný důvod, proč si Bounty Killer zapnout. Pro fajnšmekry stojí za zmínku i Gary Busey ve své typické záporné roli. Hrál tenhle chlap ,mimo Predátora dvojku, i nějakou kladnou postavu? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle filmy ze zničenýho světa,akčňáky,gangy v maskách na motorkách,a proto sem do tohodle filmu šel.Ale ouha.Už začátek byl jak rána pěstí,a bylo vidět,že tohle nebude nijak parádní pokoukání.Je v tom úplně všechno.Trochu to vypadá jak pokračování Grindhouse křížený s Machete,trochu Mad max,navíc veškerý emoce tady nahrazuje krev,utrhaný hlavy,ne že bych proti tomu byl nějak vysazenej,spíš právě naopak,ale musí to bejt vražený do smysluplnýho příběhu,tady ale leda píču.Navíc mezi těma akcema je to dost vopruz,spousty nevtipnejch kydů.A herci.Zelména Ch.Pitre tady přehrává jak prase.Škoda,docela mě to zaujalo,ale spousta věcí na tomhle filmu je špatně.Na konci pak ještě nepovedený legrační gagy jak z filmu s Jackie Chanem.Blbost.30%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama