Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VELKÁ SVĚTOVÁ MĚSTA HOŘELA PO MNOHO LET. Z POPELA SE ZRODILA RADA DEVÍTI, JENŽ SLÍBILA OBNOVU A DALA NADĚJI PŘEŽIVŠÍM Z PUSTIN…“ /// Mary si zapálí doutník a ukáže, že se zbraněma nemá problém. Tohle je totiž DOBA LOVCŮ LIDÍ, soutěžících v počtech mrtvol, prahnoucích po slávě a balících peněz... Béčko, u kterýho dlouho přemejšlím, jak moc je dobrý. Nebo blbý. Nevím, jestli mi vaděj jednoduchý dialogy, špatný herecký výkony a nedokonalý triky. Přemejšlím, jestli to přetluče fakt, že cigáni jsou zmrdi s kaunovskejma ksichtama, hodně krve a akce se sexy postavou Christiany Pitre. Cení se pokusy vo hlášky, ale výsledek je stejnej, jako celej film. Ale dosť boľo plkání. Tohle není látka určená k filozofování, takže přes všechny ty minely to je celkem vodsejpající zábava. Byť ubohá. Ale kdo chce kam … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Grafický romány z pera Jasona Dodsona jdou mimo mě. 2.) Zjistím, že krev na ostruhách bílejch kozaček, může vypadat sexy. 3.) Mám slabost pro vražedný a nepříčetný cigánky. 4.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Lovci odměn mezi sebou soutěží o počet obětí, slávu a samozřejmě o co největší výdělek. Ukončují chamtivou vládu vyšší sociální vrstvy a naopak završují odplatu těch, co přežili vzniklou apokalypsu. Takový je svět tzv. Bounty Killer. Svět, kde nějaká Rada devíti začala vydávat zatykače na všechny zločince s bílými límečky, neboť oni stojí za vznikem podnikových válek, kterými se zabývají právě lovci odměn. Akční snímek natočený na základě komiksu, který v Česku bohužel nevyšel, a tím, jak je to celé zpracované, je to hodně znát. Jedná se o stylovou akční zábavu snažící se plně komiksová okénka oživit, což se kupodivu daří. Atmosféricky přímo o post-apokalyptické dějství nejde, i když aspekty post-apokalyptického prostředí daný koncept obsahuje. Tady je použito jen zákulisí válek, jak se u nás jednoduše říká, kravaťáků a nic víc. Snímek je tak až neuvěřitelně ambiciózní ve smyslu své fantazie a to se jedná o nízkorozpočtový projekt. Na výpravě to ve své jednoduchosti ani není znát. On je povedený i herecký ansámbl, u kterého je vidět, že to všechny bavilo a svou roli si každý užíval. K snímku musí být ten správný komiksový přístup k plnému uchopení, protože ne všechno dává smysl a ne všechno má ten správný dějový vývoj. Jako čirá akční komiksová zábava je to však plně uspokojivé. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51DYxXeotiL._SX317_BO1,204,203,200_.jpg ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

No tak toto bola teda solídna blbosť. Je to zmes Machete, Resident evil, Luníku 9, Bitch Slap, Sin City, Kill Bill, hocijakého filmu od spoločnosti Asylum a hlavne Mad Maxa. A to všetko v béčkovom ironickom háve. Nájdeme tu solídne gore, prehnanú akciu, žiarivý úsmev Garyho Buseyho a aj nejaké cicky. Miestami fakt dokonalé. A pod dokonalé myslím, tak hlúpe až dobré. Ale miestami nuda. 3*. 60%. Henry Saine mi skôr príde ako Henry Insaine. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Absolútny náser. Výborný okulahodiaci mix Fatal Femme with Mad Max, hosting by Easy Riders vs. Killyabitch ft. Funny. Ľahkovážne filmové spracovanie ničoho do metráže, ktorej výrazne napomohol trendovo zaužívaný strih. V tomto prípade to ale u mňa nemalo na zábavu žiaden účinok.Bavila som sa a to išlo. Garymu to seklo a Sara so svojím KILL to len potvrdila. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dnešní béčka už nemají ten šarm a půvab osmdesátkových kousků. Prostě moc čpí novotou. Ale i přesto je tohle zábavný kousek, kde je vidět nadšení pro věc. Je tam hodně krve, docela dost dobrých nápadů a hlavní hrdinka je sexy černovláska v minisukni. Dost mě překvapilo, že neukázala kozy a přijde mi to vůči divákovi nefér. Příběh o lovení korporátních managerů, kteří zavinili apokalypsu je roztomile debilní a finální masakr mě fakt pobavil. A dokonce vyhrabali i Gary Buseyho, který tam má bohužel jen velmi malou roli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama