Reklama

Reklama

Naruto Shippuden: Dreamers Fight

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2011, 20 min

Obsahy(1)

Děj se odehrává těsně po napadení Konohy Painem. Uzumaki Naruto je jako hrdina vesnice požádán svým kamarádem Rock Leem, aby spolu trénovali. Tento boj ale oba ninjové berou vážněji, než by se na spolužáky slušelo a hodlají použít všech svých tajných technik k poražení toho druhého. (marien1039)

Recenze (8)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Rock Lee byl super, ale Narutovi mohli dát alespoň nějakou paruku... a zkrátit ho o dvacet čísel :-) Tím si hodně ubrali na dojmu, protože jinak ten boj je výbornej. Na něm se vyřádili pořádně. Pořád to je ale Naruto bez Naruta. ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci jsou naprostí borci, choreografie a bojů a kamera je tak vymakaná, že by se od nich mohlo učit spoustu "profíků" u filmu, který si myslí, že akční scéna má mít 20 střihů v sekundě. Vynikajicí zpracování včetně efektů díky kterému těžko uvěřit, že je to dílo party amatérských filmařů a díky kterému zapomenete i na to, že Naruto vypadá trochu jak 30ti letý hnusák :D Doporučuju zkouknout i dokument o natáčení, protože ti cápci jsou neuvěřitelně kreativní a rozhodně si zaslouží obdiv. ()

marien1039 

všechny recenze uživatele

Tak z tohle mě hodně vzalo. Na to kolik těm klukům je, a to když to točili jim bylo vážně 17 let (i když jsou tak namakaní), tak to vymysleli super. Jasně nejsou to takoví ti drobní Japonci, ale tohle už jsou dospělí vyvinutí chlapi se svalstvem. Takhle bych si představovala, kdyby někdo zpracoval hraného Naruta, což je seriál, kterým žiju více, než je zdrávo :-). Otevření Bran, Rasengan, Klony, Taijutsu i Opilá pěst na jedničku. Práce s kamerou a střih hodnotím velmi pozitivně. Ať si někdo říká, co chce, tak na koleni natočit film je sakra těžké a dodat do něj tolik efektů, které jsou zde, není vůbec jednoduché. Také proto to tak vysoko hodnotím. Sama občas natočím nějkou drobnost a plácala bych se po rameni, kdybych to zvláda tak, jak tady. Dále si cením toho, že kluci nemají kostýmy koupené na internetu, ale někde na míru ušité. Naruto nic moc, ale Rock Lee celý tento minifilm táhne jak svým bojovým uměním, tak i samotnou psychologií postav. Myslím, že když to někdo srovná s jinými kung-fu záležitostmi, trapně se vydávajícími za film (jako Tenkrát na východě a podobný kekel) nebo jiným zpracováním anime jako chudáci zprzněné Dragonbally, tak si kluci z Kalifornie ještě mohou gratulovat :-) Taky když to srovnám s autentičností jiných krátkometrážních filmů natočených podle něčeho jiného jako L4D the movie nebo Black Mesa, tak je to velmi pěkně udělané. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Absolutně skvělé, vynikající, grandiózní, velkolepé... Ani nevím co mám ještě napsat. Úžasný amatérský film, efekty naprosto skvělé. Líbí se mi ten otevřený konec :). Muselo to dát strašně moc práce, ale stálo to rozhodně za to. Jenom Naruta mohl hrát jiný herec. Ten, co ho hrál se na tu roli moc nehodil. Jinak je to vynikající ;) :). 90% ()

Reklama

Reklama