Reklama

Reklama

My Grandmother

  • Turecko Buyukannem
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Turecko / Velká Británie, 2009, 6 min

Režie:

Can Evrenol

Hudba:

Semih Tareen

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neskutočnú amatérčinu z toho cítiť, aj keď to vzhľadom k námetu zas tak strašné nebolo. Ved prečo nie! Čo s vnučkou ktorá neposlúcha! Len ju zožrať ;) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Can Evrenol mě celkem zaujal svým kraťasem Sandik a tak jsem si říkal, že by nebylo od věci kouknout na jeho další krátkometrážní kousek. My Grandmother mě už ale tolik nenadchlo. Kdyby toho Evrenol v krvavější pasáži víc ukázal a taky víc přitlačil na pilu dal bych tři hvězdy. Takhle ale musím zůstat jen u dvou hvězd. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mít za babičku pěknou svini, která ráda zamyká a týrá svou vnučku asi není nic příjemného, ale když jsem viděl, jak vypadá ta malá holka, ani se jí moc nedivím. Turci ve spojení s Brity natočili průměrný snímek, který ozdobila asi jen ta krvavější scénka v koupelce. Jinak jsem tu však moc pozitivního kromě šíleného zjevu staré dámy nenašel. Naštěstí se ta krátká stopáž dá přežít bez újmy na zdraví. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vnučka ála "Pipi dlouhá punčocha", babička kanibalka se zjevem šílence a sekáček. Jako komedie by to působilo i dobře, jako horor to už je horší... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na konci to so mnou hoplo a pomohlo to vyhnať moje hodnotenie trochu vyššie. Viacmenej je to však nedotiahnutá zlátanina. ()

Reklama

Reklama