Reklama

Reklama

Cesta domů

(festivalový název)
Krátkometrážní / Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 8 min

Režie:

Dave Sowerby

Obsahy(1)

Pro Skota Dannyho MacAskilla, jednoho z nejlepších freestyle trialistů světa, je Cesta domů znovuobjevováním krás a terénů domovského ostrova Skye a městečka Dunvegan, kam se se svým kolem po mnoha letech vrací. Vizuální dokument plný úžasných lokací, kde Danny na svém kole předvádí neskutečné umění, jako by gravitace neexistovalala a kreativita byla jeho nejlepším parťákem. (Mezinárodní festival outdoorových filmů)

(více)

Recenze (5)

Oonika 

všechny recenze uživatele

Viděno v rámci festivalu Expediční kamera. Líbil se mi styl, jakým to bylo natočené. Nejsem úplně fanoušek, ale podívaná to byla moc pěkná. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Snímek jsem měla šanci vidět ještě s Halo effect na festivalu "Expediční kamera". Byla to krásná podívaná s dobrou hudbou. Danny všechny triky prováděl s takovou jistotou, samozřejmostí a lehkostí.. ()

Reklama

smirdik 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na expediční kameře. Nutno vytknout umění Dannyho aj kamery. Perfektní záběry a kratší vzpomínka na loňské lyfe cycles. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Cesta domů trpí v podstatě těmi samými neduhy jako Art of Flight nebo Life Cycles, ale má tu výhodu, že netrvá 80 ani 47 minut, takže nesklouzává do stereotypu a nestihne začít nudit. Jízda a triky působí v podání Dannyho MacAskilla jednoduše a přirozeně, až člověk nabývá dojmu, že by to vlastně zvládnul taky. Po vystřízlivění je ovšem třeba si přiznat, že na některých překážkách bych měl problém se udržet na mých dvou vratkých nohou a ne na kole. ()

Galerie (2)

Související novinky

Filmový festival Expediční kamera 2013

Filmový festival Expediční kamera 2013

02.02.2013

Největší cestovatelský a outdoorový filmový festival Expediční kamera proběhne v únoru a březnu (6.2. – 31.3. 2013) ve více než 150 městech České republiky. Tento unikátní projekt Vám přinese 7… (více)

Reklama

Reklama