Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Situační komedie s kriminální zápletkou Mezi čtyřma očima osvědčeného rutinéra Sergia Corbucciho je jen další variantou tradičního příběhu o setkání chuďase a boháče. Tím prvním je v našem případě poněkud prostomyslný janovský taxikář Gino (Paolo Villaggio), tím druhým podvodný bankéř Sansoni (Johnny Dorelli). Boháč na svém útěku před společníky i před státní mocí bezostyšně využívá služeb nechápavého řidiče, s nímž ho spojila náhoda. A aby se jednoduchá zápletka trochu zkomplikovala, používá Sansoni na útěku i převlek – vydává se za svou neexistující sestru Ettu, do níž se Gino samozřejmě zamiluje. Taxikář a jeho zákazník projedou značný kus Evropy – ze San Rema do Milána, pak do Lugana, do Lucemburska, na Riviéru a do Monte Carla. Nečekaný konec ztřeštěné historky je pak ilustrací přísloví o tom, že i chytrák se spálí. (Filmový přehled)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Villaggiove najlepsie komedie pochadzaju zo spoluprace so Salcem a s Parentim, Corbucci sa teda velmi nepredviedol, humor je dost sileny, ale aspon slusny priemer obcas . 56 % ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia o ničom...resp. o princípe chudáka a boháča je jednou z mnohých talianských variácií... Johnny Dorelli ( postava podvodného bankéra Sansoniho ) a Paolo Villaggio ( naivný taxikár ) hrajú len na omyly a prekvapenia divákov... nič viac. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama