Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o poznání horší než jednotka. Zejména díky scénáři a hlavnímu hrdinovy. V podstatě až poslední dva díly byli "nakopávací" a donutili mě se těšit na třetí sezónu. A přestože byla teto série slabší poodhalila celkové nastavení A.C. vesmíru a to jednoznačně kvituji. Takže nakonec mírně nadhodnocuji a pálím 4 bomby. ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mackie je sice sympaťák, ale Takeshiho Kovacse jsem mu prostě nevěřil. A s novým pouzdrem jakoby se změnila i celá jeho osobnost, takže hlavní tahoun předchozí série je tu najednou ten nejslabší článek. Naštěstí ostatní postavy baví, protože Poe má ještě větší charisma než předtím, záporákům díky jejich motivům člověk chvílema i fandí a slečna Naleziště je prostě zlatíčko. Dolů to tak kromě Mackieho táhne ještě ne úplně dokonalá zápletka, respektive jedna její půlka, naopak politická story kolem Harlanový mě bavila a klidně bych jí dal víc prostoru, stejně jako celýmu tomu světu, kterej do velký míry musel ustoupit Takeshimu fňukání (kdy nemá) a řvaní (na koho nemá). ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// What the fuck was that? Nevím, jestli jim Netflix přiškrtil rozpočet, nebo to bylo prostě jenom ztrátou pár výrazných režisérů jako Miguel Sapochnik, ale tohle byl teda enormní kvalitativní sešup. Bohaté cyberpunkové kulisy jsou pryč, zajímavé vedlejší postavy jakbysmet, protagonista už vůbec není cool, a záporáci a vůbec celá zápletka je tak špatná, že jsem měl dojem, jako bych sledoval nějaký šmejd od SyFy. Nene, klidně si ušetřete čas a pokud se vám líbila první řada, raději tu druhou vynechte. To už jsem spíš zvědavý na ten chystaný animák... 4/10 ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám sešup, nadějně rozjetého projektu. Kde začít? Tak třeba světem. Vše je minimálně o level niž. Kde je ten svět, který jsem viděl v první sérii? Teď se díváte na odporné kulisy a špinavé ulice. Další věc je naprosto nepovedený casting. Do příchodu původního Takeshiho mě nezajímala a nebavila ani jedna z postav. Sympatickou Ortegovou nahradila nesympatická lovkyně odměn. Poe se polovinu času lituje a zamilovává se do dalšího stroje. A Mackie jako hlavní postava? Šílený provar. Stejný xicht od první do poslední minuty. Děj je místy fajn, ale předfinále mě vše co nabídla první série pokazilo. Poslední díl zachránil třetí hvězdu. Alespoň ten si určitým způsobem zasloužil nějaké měřítko. 60 procent. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejhorší způsob jak pokračovat v seriálu. 1) výmena charizmatických herců - za totálně nezajímavá paka. 2) úprava přístupnosti směrem dolů - série ztratila na štiplavosti. 3) výměna scénáristů - naředění a “zdebilnění” scénáře. 4) snížení rozpočtu - zapomeňte na WOW efekt jako města v oblacích nebo létající auta. Drtivá většina děje je v běžných kulisách. Seriál se vydal jinou cestou a sérii tím zcela pohřbil. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama