Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojítkem mezi první a druhou sérií je snad jen Poe, což je asi jediný aspekt, na který se dá spolehnout. Jinak šlo všechno do kopru. Největším mínusem je zápletka. Ono to třeba na papíře dávalo smysl, ale na obrazovce to celé působí jako neskutečný galimatyáš, který není snadné úplně rozkódovat. Já se o to snažil do čtvrtého dílu, ale pak jsem to vzdal s tím, že na konci snad přijde nějaké vysvětlení. Dalším negativem jsou herci. Ono ani tak nejde o to, že by byl casting špatný, ale ve srovnání s Kinnamanem a Purefoyem jsou Mackie a spol. obyčejná béčka. Jinak nevím, jestli je to v důsledku společenského tlaku, ale obsazení hlavních postav poněkud ztmavlo a přibyla černá lesba, což by sice nevadilo, pokud by se jednalo o povedenou záležitost, ale tady má prostě člověk čas si takových hovadin všímat. No nakonec tu je vizuál, který místy připomíná laciné kanadské sci-fi. Velké zklamání. 30% ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o poznání horší než jednotka. Zejména díky scénáři a hlavnímu hrdinovy. V podstatě až poslední dva díly byli "nakopávací" a donutili mě se těšit na třetí sezónu. A přestože byla teto série slabší poodhalila celkové nastavení A.C. vesmíru a to jednoznačně kvituji. Takže nakonec mírně nadhodnocuji a pálím 4 bomby. ()

Reklama

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílema je dost těžké se orientovat v tom, co je skutečnost/současnost, skutečnost/minulost, vymyšlená minulost, flashback.. Tak yje těžko poznat kdo je vlastně kdo, případně v čím je těle... Je to zmatený, nejasný, přeplácaný. Autoři druhé série se zde asi snažili vytvořit něco, co se nedá v 8 dílech smysluplně a jasně pojmout. Too much, všechno je to too much a zmatek. Druhá série je hrozný propadák. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jak mi první série dělala radost, druhá postrádá téměř všechny její silné elementy - přesným obsazením počínaje a zajímavými kulisami konče. Zbylo jen jakési echo původní podívané a roztomilý Poe, který jediný opravdu k divákům promlouvá a umí zasáhnout. Zbytek je vzdálený, paradoxně dáno výchozím konceptem. Kinnaman měl zůstat. 40% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejhorší způsob jak pokračovat v seriálu. 1) výmena charizmatických herců - za totálně nezajímavá paka. 2) úprava přístupnosti směrem dolů - série ztratila na štiplavosti. 3) výměna scénáristů - naředění a “zdebilnění” scénáře. 4) snížení rozpočtu - zapomeňte na WOW efekt jako města v oblacích nebo létající auta. Drtivá většina děje je v běžných kulisách. Seriál se vydal jinou cestou a sérii tím zcela pohřbil. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama