Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAK TO BYLO TRAPNÝ…“ /// Vlastně jsem to od Lloyda a Harryho čekal. Překvapivě přiznávám, že některý nápady ze mě vyloudily úsměv, páč voni se trapácky nepitvořej, - jen jsou prostě debilové. Ani příběh neprudí. Pravda, ani nemá čím, takže po ¾ hodině zjišťuju, že to je ta správná doba a hranice, po kterou su schopnej poslouchat (a koukat se) na dva idioty. Samozřejmě profesionální čest mi velí vydržet, a tak držím. Postupně se to stává stále náročnější a opravdu obdivuju ty silný nátury, který si to užijou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Říkají mi princezna Tupajzna. 2.) Potřebuju ukojit touhu po blbejch a debilních fórech. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Harry a Loyd jsou zpět a připravili nám skvělý, nostalgický comeback. Od pokračování jsem si moc nesliboval, ale už od prvních minut jsem věděl, že tohle bude pecka, která mě nebude nudit ani sekundu a nenechá mě vydechnout až do konce. Nenechala, můj močový měchýř zažíval pravé Vánoce a já s ním. Skvělé vtipy, jejichž kadence byla neúprosná a člověk tak nemá čas si ani poškrábat nos. Jim Carrey je pořád stejný blázen a ikdyž má o pár let víc a nějakou tu vrásku, jeho grimasy zůstávají nepředčeny. Nechybí také humorné situace, nechtěná umrtí a plyšové auto. Taktéž se povedl soudtrack a milovníci jedničky určitě rádi zavzpomínají. Tohle se povedlo maximálně a šlo z toho cítit něco krásné nostalgického. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čakal som násilný humor ale pokračovanie úspešnej komédie z 90.tych rokov ma príjemne prekvapilo. Pár vtipov sa opakovalo ale pribudlo veľa nových a vskutku podarených humorných situácií. S hercami a ich výkonmi som bol spokojný, príjemne sa ako vždy pozeralo na Laurie Holden. Potešil ma návrat starej známej dodávky a ešte viac interiéru Harryho bytu. Soundtrack tiež ujde, i keď nieje tak výrazný ako v prvej časti. Jednotka je nesmrteľná a nostalgická a vždy si ju rád pozriem ale dvojka je veľmi obstojným pokračovaním a nerobí jednotke hanbu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který se zasekl v čase. Vyjít to v devadesátkách pár let po jedničce, asi moje pubertální já skáče radostí. Nyní už ovšem tento styl humoru působí malinko vyšeptale a celý film i dost zbytečně. Na poměry posledních komedií bratří Farrellyů je to ale vlastně stále neurážející jednohubka. Na vrásčitý ksicht Jima Carreyho už je ovšem při těch jeho klasických eskapádách docela děsivej pohled. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Lloyd s Harrym jsou stejně trapní jako kdysi a ač se to zdá téměř nemožné, tak jsou možná ještě trapnější. Proto chápu, že vyznavačům inteligentního humoru se při sledování této dvojice zvedne tlak, zauzlují se jim střeva a někteří na protest zemřou, ale my prostí jedinci se bavíme. Vždyť obětovat 20 let života či kamarádovu ledvinu za vtipnou pointu dokáží jen skuteční fajnšmekři a těmi tito dva idioti rozhodně jsou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Vo filme je kapitán Lippencott zobrazený ako člen špeciálnych jednotiek. V skutočnosti je Rob Riggle bývalý člen námornej jednotky, ktorý slúžil v Kosove a Afganistane. (Arsenal83)
  • Jim Carrey väčšinu svojich scén v psychiatrickej liečebni na začiatku filmu improvizoval. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama