Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdiskreditovaný bývalý manažer marketingu se touží pomstít svému někdejšímu šéfovi, jenž vydělal miliony v automobilce na výrobu elektrických aut, kterou měli kdysi oba ve společném vlastnictví. Tato komedie z dílny HBO vypráví příběh Nathana Flomma (Larry David), marketingového ředitele, jenž stál u zrodu automobilky na výrobu elektrických aut, který se po malicherné hádce se šéfem vzdá svého desetiprocentního podílu ve společnosti. Nathan je po veřejném zostuzení nucen automobilku, která začíná vydělávat miliony dolarů, opustit. O deset let později, když se mu rozpadne manželství a jeho pověst je v troskách, si změní jméno na Rolly DaVore a začíná žít obyčejný život na malém ostrově při pobřeží Massachutsetts. Když se ale v okolí objeví jeho bývalý šéf, jenž si tu chce zrenovovat svoje letní sídlo, Nathan se rozhodne pomstít a ze svého ostrůvku chystá odplatu. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (26)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to bylo, ale když jsem se na ten snímek díval, tak jsem nějak nic necítil. Prostě žádné emoce. Snad za to mohla únava. Pak jsem o tom trochu přemýšlel. Je to vlastně snímek o tom, jak si jeden chlap na celkem stará kolena zkazí život, aby to napravil za deset let tím, že to podělá ještě mnohem víc. Pořád má však přátele, kteří na něj nezapomenou. A to je tak celé. Hezké, potěší menší role hereckých hvězd, ale jinak to ve mně prostě nic moc nezanechalo. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě překvapilo kolik relativně hvězdných herců se tu objevilo. Jinak tenhle film o velkém životním smolaři kterému se smůla na paty nelepí, on se v ní jako malý asi každou sobotu koupal má své vtipné momenty, ale těch je opravdu pár a zbytek filmu za moc nestojí. Já se na něj podíval když jsem ležel nemocný v posteli a potil se. Za normálnícj okolností bych o něj asi nezavadil. ()

Reklama

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Mám rád LD, ale Clear History je až příliš okatým krmením diváků starým obsahem, vyplněním prázdného místa které zůstalo po Curb. Larry je pořád ve formě a dokáže napsat svižný scénář bez hluchých míst. Bohužel však pouze s ambicí pobavit, takže namísto břitkých společenských komentářů sledujeme šablonovitou komedii, po jejímž konci ve vás nic nezůstane. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Greg Mottola zvykol robiť dobré filmy (ako Superbad a Adventureland), no toto bol hlboký podpriemer. Hlavná postava absolútne nesympatická, presne takí excentrickí ľudia ako Rolly / Nathan mi idú neuveriteľne na nervy. A inak tomu nebolo ani v tomto filme. Až sa divím, že ako ho vo svojom okolí mali všetci radi. Mňa spoľahlivo iritoval celú hodinu a pol... No a to sa tvorcovia filmu asi pokúšali vykresliť Rollyho ako nejakú úžasne milú postavu, s ktorou by mal asi každý sympatizovať. Film ako taký nebol až tak na zahodenie, ale tá hlavná postava to ťahala výrazne dole. A aj celý ten humor, ktorý pôsobil väčšinou strašne nasilu vo mne vôbec nevyvolal dojem, že sledujem komédiu. Mottola týmto sklamal... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbec, než jsme doufali, přesně takovou postavu zde hraje Larry David. Hraje člověka, který kdysi zcela prozřetelně investoval do rozvíjející se firmy vyrábějící elektrická auta, aby se zcela neprozřetelně vzdal svého podílu těsně předtím, než by mu jeho podíl vydělal miliardu dolarů. Po deseti letech se znovu setkává s bývalým šéfem a začíná plánovat svou malou velkou pomstu. Přiznávám, že k Larrymu Davidovi, jakožto herci, jsem nikdy žádný bližší vztah nezískal, ale tenhle film mě dokázal zaujmout i pobavit a byl to příjemně strávený nedělní večer s tímto filmem. Na hru tvůrců jsem zkrátka bez problémů přistoupil a bavil jsem se. Tedy neříkám, že film byl plný fórů, u kterých jsem se nějak hlasitěji řehtal, to rozhodně ne, ale spíše to byl takový milý malý TV film, který měl své docela osobité kouzlo. A rozhodně mě potěšila herecká účast Dannyho McBridea, který zde sice nedostal příliš velký prostor pro své kreace a improvizaci, ale v rámci možnosti potěšil. Celkově jsem si tedy tento film užil a i když to není film, který by mi měl nějak natrvalo uvíznout v paměti, přesto mi nedělá problém udělit mu mírně nadprůměrné hodnocení v podobě tří hvězd. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Na obrazu, který po výbuchu dostane Nathan (Larry David) do rukou, je auto červené barvy. Za pár vteřin, když jej nese do vozu, je na obraze auto bílé. (Endrju)

Reklama

Reklama