Reklama

Reklama

Milionová pojistka

  • Itálie Com'è dura l'avventura

Obsahy(1)

Spáchat pojišťovací podvod není žádná legrace. Zaprvé je to samozřejmě nelegální a zadruhé je potřeba, pokud se na něm podílí víc lidí, aby jeden z nich nebyl naprosto neschopný. Pan Racca si vybral jako spojence svého švagra, doktora Zappiho (Paolo Villaggio). Ten má zařídit, aby se loď jménem Julia potopila a vše vypadalo jako nehoda. Takže je třeba najít kapitána, dopravit ho kamsi na africké pobřeží, posadit na loď, nezapomenout mu dát záchranný člun a hlavně s ním nenastoupit na palubu. A to je právě kámen úrazu. Zappi na loď nastoupí a ještě předtím nechá mnicha, který nosí smůlu, aby ji pokřtil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

hrona 

všechny recenze uživatele

Další z ne úplně vydařených filmů z Paolem, pointa i příběh by ušel, avšak Villaggio je chvílemi až příliš vážný. Připadalo mi, že tvůrci začali film, který se z prvu zdá jako dost slušná komedie, ale postupem jako by je vyloženě buď tlačil čas, anebo jim docházely nápady. Čím více se film blíží ke konci, je nudnější a to nemluvím o dost podivném a o ničem neříkajícím konci. Villaggio je pro mě citovka veliká, proto mě u něj jen tak něco nerozhází, hodnotím tedy třemi hvězdicemi, jako jeho průměrný film. Natočil totiž, dle mého názoru, ze začátku svojí kariéry daleko větší nesmysly, proti kterým je tento ucházející. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Další z komedií , které Paolo Vilagiovi nesedí. Vlastně jsem se ani nezasmál, i když malinko legrace to občas byla. Bohužel ve snímku schází klasické gagy a rychlejší spád. Vlastně jsem se dost nudil a je mi líto že nemohu hodnotit lépe i když za to Paolo Villagio nemůže. Takže to něco málo co dávám je spíše za úsměvné situace s neteří.201306229115/9219 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Je to takovy nemastny neslany. Villaggio hraje svyho typickyho debila se vsema jeho grimasama a diky na podobnej typ komedii docela obstojnymu pribehu hodne cestuje, takze o zabavny situace na nevsednich mistech neni nouze. Problem je, ze jejich potencial neni vubec vyuzitej, nikdo nijak netlaci na pilu, vsichni jsou tak jako v pohode a nesnazi se o zadny brutalni sceny a i kdyz to je zabavny, ze bych se vylozene zasmal, to mozna tak jednou nebo dvakrat. Proste obcas nekdo kecne nejakou kravinu, nekam upadne nebo hodi tupej xicht, ale cely to prilis pozvolne plyne a proste to neni zadna velka sranda, navic konec je nijakej a dost natahovanej. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama