Reklama

Reklama

Cesta kolem světa za 90 minut

  • USA Around the World in 90 Minutes

Obsahy(1)

Členové posádky mezinárodní vesmírné stanice uskuteční každých 90 minut cestu kolem světa. Podívejte se na vybraná místa naší planety jejich očima, z jejich naprosto unikátní perspektivy. Dokument přinese řadu zajímavostí. Z nadhledu poznáme Greenwiche, deštné pralesy Amazonie, Mexický záliv, Texas, Japonsko, Austrálii, Čínu, Švédsko... Místa vystavená extrémnímu počasí a zasypávaná blesky, místa, kde lidská civilizace dosahuje pozoruhodných milníků i kde ukazuje odvrácenou tvář. Vše vypadá shora trochu jinak. Nyní ten jedinečný pocit můžete zažít i vy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jedinečné záběry z Mezinárodní vesmírné stanice (International Space Station - ISS), kde skupina kosmonatů podniká každý den několikanásobnou cestu kolem naší planety. Dokument o historii, klimatu a životu na planetě Zemi. 80% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument dokáže trefně popisovat sebevražedné vlastnosti lidstva. Například Las Vegas, město v poušti. V průměrné váze na člověka nejtlustší město. Všechno se sem musí dovážet. Město je jako tlusťoch, který se nalévá pivem a cpe hamburgery. A má možnost jedním vrhem kostky přijít o celoživotní úspory." ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama